Karantänen är räddad: Nu hjälper enorma porrsajten till i coronakrisen – gratis snusk till alla

Coronaviruset Covid -19 har fått världen att nästan helt stanna upp. Många länder har helt stängt sitt in- och utresande och i flera länder får man inte vistas utomhus såvida man inte har ärenden att uträtta.

I matbutiker gapar hyllorna tomma efter att folk varit där och bunkrat upp med mat, toalettpapper och andra hygienartiklar för att klara sig under karantänen.

Med andra ord är det lite ont om ljusglimtar för tillfället. Men det är väldigt viktigt att inte deppa ihop helt och hållet under denna prövning.

För mer information om coronaviruset Covid -19, se Newsners sammanfattning här.

Självfallet ska man ta coronaviruset på allvar, men man måste även kunna glädjas åt det man faktiskt har.

Mängder av organisationer och företag gör nu stora insatser för att hjälpa till och för att stärka moralen hos alla som drabbas av coronasmittan – och porrsajten Pornhub är inget undantag.

Gratis snusk till alla

Pornhub är världens största porrsajt och har cirka hundra miljoner besökare – per dag.

View this post on Instagram

A light! @reya__sunshine #phworthy

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

De har ett vanligt utbud med barnförbjudna filmer och ett premium-utbud som man kan prenumerera på för cirka 100 kronor per månad.

För att underlätta för alla människor som sitter fast i sina hem just nu väljer dock Pornhub att släppa loss premiumsnusket – helt gratis.

View this post on Instagram

@skylerlo__ #phworthy

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

”Sträcka ut en hjälpande hand”

Fram till den 23 april kommer alla som vill att kunna se lyxporr hos Pornhub. Utöver att bjuda på lite extra njutning i coronatider så vill man med initiativet även att folk ska hålla sig hemma.

”Med nästan en miljard människor i karantän världen över är det viktigt att sträcka ut en hjälpande hand. Genom att utöka vårt utbud över hela världen hoppas vi kunna ge människor en anledning att hålla sig hemma,” säger Corey Price, vice verkställande direktör, i ett uttalande.

Vilket fint initiativ! Och vilket roligt sätt att dra sitt strå till stacken!

View this post on Instagram

@romirain #phworthy

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får den här viktiga informationen!