Kärleksfull farfar ska hylla sin avlidna fru – då chockas barnbarnet av snuskig detalj

Det är inte alltid så lätt att hänga med kring alla nymodigheter – speciellt när man börjar bli lite äldre. Vad de där underliga mojängerna ska användas till kan vara svårt att begripa, men om man har barnbarn dyker de i alla fall upp titt som tätt.

Det här blev för en tid sedan en farfar varse när han var på jakt efter en blomvas som han skulle placera intill ett foto på sin bortgångna hustru.

Gubben trodde sig till slut ha hittat vad han sökte, men det han fått tag i var barnbarnets lösvagina, skriver brittiska The Mirror – och nu sprids den roliga missen som en löpeld över hela världen.

Tidningen rapporterar att barnbarnet kom på besök till sin farfar. Där hade släkten byggt som ett litet altare i hemmet – för att hylla den farmor, mamma och hustru som hade gått bort för cirka ett år sedan.

Intill ett foto på den älskade kvinnan stod vanligtvis blommor, kakor och hennes aska – men när barnbarnet gick dit den här dagen så skulle han göra en oväntad upptäckt, skriver The Mirror.

”En himla lättnad”

Hans farfar hade, av misstag, då använt barnbarnets onanihjälpmedel – en röd och vit lösvagina som han fått på skämt när han slutat på sin tidigare arbetsplats – som en blomvas.

Den stod nu placerad precis intill fotot på farmor.

Bildkälla: AsiaWire/@koniy0805

En himla lättnad att jag aldrig hade använt den”, säger barnbarnet enligt tidningen.

Han ska då ha avlägsnat blommorna från lösvaginan och sedan slängt den. För att hans farfar inte skulle känna sig skamsen så valde killen att inte berätta exakt varför. Blommorna fick i stället placeras i en riktig blomvas. Som enbart var avsedd för just blommor.

Vad onanihjälpmedlet ens gjorde hos farfar förblir oklart.

Det här är en genrebild och mannen i fotot har därför inget med den här händelsen att göra. Bild: Flickr.

Barnbarnet delade först med sig av den komiska händelsen på det nätverket AsiaWire – och nu har flera tidningar världen över snappat upp den roliga berättelsen.

Så kan det gå, men jag kan faktiskt inte låta bli att skratta åt den här roliga och lite söta berättelsen! Tryck nu på dela-knappen om du också fick dig ett leende!