Katie trakasseras av elak främling – men hennes stenhårda revansch får idiotens liv att gå i spillror

Man ska aldrig acceptera att få skit från någon – i synnerhet inte från en person som inte alls känner till vem man är. Puckon som vräker ur sig saker och ting om andra förtjänar verkligen att sättas på plats – fråga bara Katie Pfeffer!

Den här starka kvinnans revansch, när en idiot kontaktade henne med en elak kommentar, tar nu hela nätet med storm.

Numera är det allt vanligare att man använder dejting-appar för att komma i kontakt med potentiella pojk- eller flickvänner. Det var via en sådan här som Katie Pfeffer matchade med en man som hette Lake, vilket The Mirror rapporterat om.

”Helt jävla dum i huvudet”

Det tog inte lång tid innan han skrev till den vackra blondinen – men det som kom var ett direkt elakt meddelande.

”Är du en sådan där superhet brud som är helt jävla dum i huvudet? Din presentation får det verkligen att verka så!”, skrev han.

I stället för att besvara det idiotiska meddelandet, så bestämde sig Katie för att lära tölpen en läxa för livet. Hon sökte direkt upp killens pappa på Instagram, skickade en bild på sonens kommentar till henne – och skrev:

”Ursäkt mitt plötsliga meddelande, men jag tyckte du bör känna till att det är så här din son talar till kvinnor”, skrev Katie till pappan.

Bild: Twitter/@kpfeffss

Hon lade dessutom upp det hela på sitt Twitterkonto – och omedelbart började hyllningarna att strömma in. Så gott som alla verkade tycka att hon hade gjort rätt – men Katie var inte helt färdig där.

Inget som företaget kommer missa

Hon tog dessutom reda på var Lake jobbade och kontaktade hans nya arbetsgivare.

”Sedan jag berättade om det här så har fyra andra kvinnor skrivit till mig om att den här mannen är våldsam, manipulativ och rasistisk. Jag fick reda på att han har praktik på ert företag. Vänligen kontakta mig om ni önskar mer information”, skrev Katie.

Bild: Twitter/@kpfeffss

Det inlägget fick snabbt över 25 000 gilla-markeringar, så vi kan nog med säkerhet slå fast att företaget inte har missat det här. Den elaka kommentaren till Katie kan alltså komma att stå den här tölpen väldigt dyrt.

Tycker du också att mannen fick vad han förtjänade? Tryck då på dela-knappen nu, så kanske sådana här elaka skitstövlar kan lära sig en viktig läxa!