Kille försöker sälja lägenhet för 1 miljon kronor – men se nu ofattbara tabben i annonsen

Att sälja saker på nätet är inte det enklaste. Man vill givetvis marknadsföra det man ska få sålt och få det att verka så intressant som möjligt, men samtidigt gäller det att inte bygga upp falska förhoppningar hos de som kan bli intresserade.

Då kan det bli ett himla liv efteråt om de beslutar sig för att slå till.

När det kommer till att sälja en bostad är sådant här givetvis ännu viktigare. Då handlar det ju om enorma summor – och eventuella köpare är ju då ofta ännu mer kräsna.

När jag skulle sälja min förra lägenhet tog vi hem en riktig proffsfotograf och en inredare – allt för att det skulle se så snyggt, stiligt och lockande som möjligt i annonsen. Så gör ju dessutom ganska många – och det är snarare regel än undantag att man piffar upp sitt hem lite extra inför en försäljning.

Men en man från staden Coventry i England var inte lika noggrann med det här. Han valde att själv ta sina egna bilder för att sedan skicka in dem till en mäklarbyrå som i sin tur la upp bostadsannonsen, skriver Birmingham Mail.

Nu har dock fotona från lägenheten fått tusentals att gapskratta – mycket på grund av en oväntad detalj som man absolut inte väntar sig att få se i en sådan här annons.

Kan du se tabben i bilden här nedan?

Rightmove

Om du tittar på väggen, så är den helt full med planscher, affischer och bilder. Inte av vad som helst – utan av porr och nakna kvinnor. Mannen hade helt missat det här, antagligen för att han var så van vid att hans ögongodis hängde där på väggen.

Kostar 1 miljon kr

Nu har vi givetvis tagit ner detaljrikedomen i bilden något. Porr ska inte vi självklart syssla med här inne!

Lägenhetsbilderna var överlag riktigt risiga. Mannen hade inte alls städat undan och det hela känns riktigt icke-inbjudande. Eller vad säger du om bilderna nedan?

Lägenheten ligger ute för 85 000 pund, motsvarade strax över 1 miljon svenska kronor. Det är en fyrarummare som i annonsen kallas för ”En fantastisk investeringsmöjlighet!”.

Många av oss har nog dock en annan åsikt om den saken. Eller?

Vissa människor är ju inte riktigt kloka! Det finns tokstollar överallt! Snälla, DELA om du håller med, så kanske folk kan lära sig att bete sig normalt!