Kille tatuerar in sin nakna flickvän på ryggen – 1 år senare inser han jättetabben

Alla gör vi emellanåt lite dumma saker när man fått mycket innanför västen. Det kan vara att man blir lättirriterad eller för spontan, lite väl uttrycksfull eller extra högljudd.

I de allra flesta fall går det dock inte överstyr – och tur är väl det.

En riktigt klassisk ”fyllemiss” är ju annars att gå till tatueraren när berusningen nått lite för höga nivåer. Det känns som en grej som folk gärna gör på utlandssemestern – och alltför ofta är det något som nästan enbart ger en ångest dagen efter.

Jag hoppas att jag aldrig skulle göra en sådan dum sak, men man ska väl aldrig säga aldrig!

Någon som dock föll för frestelsen att göra något lite galet efter att ha hällt i sig en större mängd drinkar var Malakye Brooks från England. Han var på semester på den spanska party-ön Ibiza med ett gäng vänner när han en kväll mötte upp sin flickvän, som även hon befann sig där.

Public Domain Pictures

De drack en stund tillsammans innan paret bestämde sig för att gå iväg till en tatuerare. Malakye visste dock inte vad han ville rista in, men då kom hans tjej med ett förslag: ”Tatuera in ett porträtt av mig med tuttarna framme!

Sagt och gjort – 4 timmar senare och drygt 5 000 kronor fattigare lämnade killen stället med sin flickvän på ryggen. Bokstavligt talat.

Ladbible

De begav sig då till en nattklubb där flera människor lade märke till tatueringen (Malakye gick runt i bar överkropp) – och enligt honom kom flera personer fram och ”klämde på brösten”, skriver Ladbible.

– Folk som ser min rygg tycker antingen att det är roligt eller så stirrar de på mig som om jag är en utomjording. Jag var nyligen i Benidorm (en annan semesterort) och då hörde hur ett litet barn sa ”Titta mamma, tuttar!” på stranden, berättar Malakye för sajten.

Ladbible

Men inte nog med det här. Drygt 1 år efter att tatueringen gjordes är paret inte längre tillsammans. Relationen rann ut i sanden – och nu går den här mannen runt med sitt ex, som visar brösten, på ryggen.

Minst sagt jobbig sits. Den blir om inte annat lite svår att förklara för framtida flickvänner.

Vad tycker du om tatueringen? Gjorde han rätt eller fel? Kommentera gärna nedan, eller DELA vidare till dina vänner om du fick dig ett leende av den här galna historien!

Det kan ju dessutom fungera som en varning till andra – tatuera dig inte på fyllan!