Kluring för 9-åringar: Kan du hitta alla skillnader mellan bilderna? De flesta missar viktig detalj!

Kluring för 9-åringar: Kan du hitta alla skillnader mellan bilderna? De flesta missar viktig detalj!

När man som vuxen exempelvis ska hjälpa sina barn med deras läxor vill man tro att det är en enkel match. Man har ju gått i skolan, levt livet, jobbat längre och så där – någon kluring för tredjeklassare ska väl vara en bagatell?

Men ibland är det inte så enkelt som man tror! Kanske till och med så pass svårt att man får be ungarna om hjälp?

Att träna sina geniknölar med lite hjärngympa då och då skadar inte. Speciellt inte nu när mobiler och datorer sköter det mesta tänkandet för oss. Mycket sker per automatik i stället för att man själv behöver hålla koll på saker och ting i huvudet.

Samtidigt vill man ju tro att intelligensen finns där, klart att man inte är dum – men det kan nog vara smart att hålla en ödmjuk ton. För nyligen kom jag över den här bild-kluringen. Den är tänkt för tredjeklassare, men jag hade enorma problem med att lösa hela.

Ett geni klarar det

Bilderna nedan skiljer sig faktiskt åt på hela 10 sätt. Det finns alltså många skillnader som man ska försöka hitta för att helt klara uppgiften.

Frågan är om du lyckas! Flera amerikanska sajter hävdar att enbart ett geni hittar alla 10 skillnader!

rd.com
rd.com

Här kommer en bild som ger dig teckningarna bredvid varandra!

Lyckades du hitta alla 10 skillnaderna mellan bilderna? Annars kommer lösningen nedan! Det finns massvis av detaljer som man lätt missar. Har du exempelvis kollat in sötnosens leende?

rd.com

Tryck nu på DELA-knappen, så bjuder du dina vänner på lite hjärngympa i dag!