Knubbig mamma återskapar sexiga modellernas ”fläckfria” bilder – hyllas nu världen över

.

Läser man tidningar eller använder internet så är det svårt att inte se kändisar, modeller och rika människor som glassar runt. De är snygga, vältränade och solbrända var i världen de än befinner sig.

Lika ofta ser man dem i ganska onaturliga poser och miljöer. Naturligtvis är de här personernas liv inte så glammigt som det ser ut på bilderna. Bilderna är digitalt redigerade och poserna de står, sitter eller ligger i är säkerligen väldigt obekväma.

Trots att de flesta inser att bilderna inte är på riktigt så är det lätt att känna sig lite snopen där man sitter själv hemma i sin lägenhet i mjukiskläder.

Men det går också att driva med modellernas ”perfekta” bilder och någon som lyckats riktigt bra med detta är den australiska komikern Celeste Barber.

Helt oredigerat har Celeste återskapat de här lyxiga bilderna i hemmamiljö och hyllas nu världen över för sin humor och sitt mod!

Celeste är som de allra flesta av oss. Lite rynkig, några extrakilon och inte fullt så vig som modellerna på bilderna hon återskapar. Resultatet blir helt fantastiska bilder som vi alla kan känna igen oss i. Vi har tidigare skrivit om Celeste här på Humorbibeln men det är hennes senaste alster som fått internet att, återigen, gå i spinn över hennes underbara humor.

Efterliknar danska supermodellen

Bilden som fått uppmärksamhet lade Celeste upp i fredags, den 12 april. Till vänster i bild kan man se den danska supermodellen Helena Christensen som, väldigt oväntat, sitter helt näck på en trave flyttkartonger. Man blir minst sagt nyfiken på vad man gör naken i ett förråd med flyttkartonger.

Celeste insåg naturligtvis humorn i det hela och bestämde sig för att ta sin egen variant av det vågade och udda fotot.

På bara några dagar har bilden gillats av över 400 000 personer som alla skrattat gott åt den roliga mammans tilltag.

Massvis av bilder

Som sagt är det inte bara den bilden här ovan som gjort Celeste till kändis, utan hon har en hel drös med roliga bilder där hon återskapat sexiga modellplåtningar efter sina egna förutsättningar.

Extra plus för vigheten!

Glammigt värre!

Alla rätt här!

Man ser knappt någon skillnad?

Man tager vad man haver!

Vilka meloner!

Visst är Celeste för härlig som bjussar på sig själv så härligt!

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla underbara Celeste!