Kort och hårig? Nu söker Sagan om ringen just dig – för att spela orch

Älskar du Sagan om Ringen? Är du kort, hårig och sugen på att spela en elak ”orch”? Isåfall finns nu drömjobbet ledigt, ett produktionsbolag söker nu efter skådespelare till en ny tv-serie som ska spelas in under nästa år, skriver Daily Mail.

Sagan om Ringen är en av de mest älskade böckerna och filmerna i modern tid, och nu ska projektet få nytt liv i form av en tv-serie, som just nu är mitt uppe i planeringen. Dock har produktionen stött på ett problem.

Hittar inga orcher

Produktionen lyckas inte hitta några skådespelare som kan spela orcher. En orch är end ond varelse och påminner om ett troll i Sagan om ringen-världen. Därför söker nu produktionen skådespelare som är kortare än 159 centimeter som kan tänka sig spela ond orch.

Bildkälla: Youtube

Håriga med många rynkor

Utöver den specifika längden så vill produktionen även att de som söker rollerna är håriga, har många rynkor samt har glest med tänder.

Bildkälla: Youtube

Jobbet som orch innebär att man blir stationerad på Nya Zeeland, där de legendariska filmerna även spelades in. Tanken är att spela in två säsonger på en gång, då serien väntas bli väldigt populär. Serien har även den största budgeten för en tv-serie någonsin, och ligger på över en miljard dollar. Inspelningen inleds under 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=MqY83YjA0JE

Känner du någon som skulle passa perfekt för rollen? Tryck då på DELA-knappen så att dina korta och håriga vänner får chansen att söka!