Kött-älskande pappa slänger ut sin egen dotter – efter att ha hittat hennes vegetariska färs i frysen

Som förälder hör det till att inte alltid förstå sig på alla trender som ens barn håller på det. Man tillhör en annan generation och det är litegrann meningen att man inte ska begripa allt, det är en del av ungarnas uppväxt.

Barnen tycker kanske man är lite grå som inte hänger med i alla nya åsikter om allting, som prompt måste diskuteras men man står på sig, som föräldrar gjort i alla generationer.

Men det gäller att inte låta sina ståndpunkter gå överstyr, som för den här kött-älskande pappan – som slängde ut sin egen dotter efter att ha hittat hennes vegetariska färs i frysen.

Hollie Woodall bestämde sig för att bli vegetarian när hon blev matförgiftad efter att ha ätit dålig kyckling, skriver The Mirror.

Därför gick Hollie till mataffären och köpte på sig massor av quornfärs, som substitut för kött.

Kött-älskande pappa

Men Hollies nya kostvanor skulle få oanade konsekvenser. Hollie bor nämligen hemma, och när hennes pappa Paul öppnade frysen hittade han sin dotters nyinköpta färs.

Pappa Paul älskar kött, och när han fick se frysen full av quorn skickade han ett meddelande till Hollie där det stod att hon kunde packa sina väskor och flytta ut på en gång.

”Du får ha vilken sexualitet du vill, och nästan bete dig hur du vill, men det här är bortom all förlåtelse” skrev Paul till Hollie på Facebook.

Fick panik av pappas meddelande

När Hollie först läste meddelandet fick hon total panik, och förstod inte alls vad hon kunde ha gjort för att förtjäna att bli utslängd av sin egen pappa.

Men en liten stund senare kom det också en bild till Hollie från pappa, på just quorn-färsen.

Bildkälla: Shutterstock

Då förstod Hollie att hennes pappa precis dragit ett fräckt skämt.

– Jag hade dålig mottagning så först blev jag jätterädd, sedan började jag gapskratta. Pappa är en riktig skojare och driver med mig om det mesta. Han är lite gammeldags och förstår inte alltid det om sig själv, säger Hollie till The Mirror.

”Vidrigaste jag smakat någonsin”

Pappa Paul då? Trots att han skojade med sin älskade dotter så står kött-älskaren fast vid att han inte direkt älskar quorn.

– Jag älskar kött. För många år sedan smakade jag quorn och det var det vidrigaste jag någonsin smakat. Jag har inte rört det sedan dess. Jag köper dessutom aldrig fryst mat, utan vill ha allt fräsch. Så jag tyckte det vore roligt att skoja med Hollie litegrann, säger pappa Paul till The Mirror.

Mannen på bilden har ingenting med artikeln att göra. Bildkälla: Shutterstock

Vilket klockrent exempel på att föräldrar alltid kommer att anses vara lite gammeldags av sina barn!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!