Våghalsig kund ber frisören att ”göra något udda” – ser snuskiga detaljen och ångrar sig direkt

Jag vet inte hur ni känner, men jag är alltid lite nervös innan jag ska gå till frisören.

Nu är det insidan som räknas och en risig frisyr är inte hela världen – det är jag helt med på, men jag är ganska noggrann med mitt hår och försöker hålla det i trim. Då känns det liksom trist om man inte ska trivas med sin frisyr.

Nu är tack och lov de flesta frisörer hyfsat duktiga, så jag har klarat mig undan riktiga fiaskon. Genom åren har man ju dock fått se skräckexempel som nästan fått en att tappa hakan.

Men av alla hemska frisyrer man har sett så har vi nog nu hittat en vinnare!

Det var en man som gick in till sin frisör och sa att han ”vill ha något ovanligt”. Det skulle han dessutom få, men kanske inte riktigt på det sätt som han hade tänkt sig.

Blev inte så glad

Frisören tog chansen att skapa något som eventuellt aldrig gjorts tidigare – och rakade då håret till form av en enorm penis.

När kunden sedan såg vad som hade skapats så blev han inte direkt glad. Hans vänner runtom brast ut i gapskratt, men själv såg han närmast förvirrad och irriterad ut.

Någon lyckades dessutom filma det hela och videosnutten har nu spridits som en löpeld på nätet! Se klippet här nedanför!

Vem av dina vänner tycker du ska skaffa den här frisyren?

Tryck även gärna på dela-knappen om du fick dig ett skratt! Då kan du passa på att sprida lite leenden till dina vänner i dag!