Kund tafsar 21-årig servitris på rumpan – 3 sekunder senare får idioten precis vad han förtjänar

Ingen ska någonsin behöva utsättas för sexuella trakasserier – det är en självklarhet!

Tyvärr finns det fortfarande en hel del idioter, oftast män, som vägrar respektera andra människor och behandlar dem illa. Efter ”#metoo-rörelsen” har de här frågorna diskuterats allt mer – och det är i alla fall en början.

Vi är dock många som börjar tröttna på att folk fortsätter att utsätta andra för olika former av övergrepp – och snart måste det få ett stopp. Även om det kan vara naivt att tro att det ska avta helt så måste det givetvis vara målbilden att sträva efter.

När du står för ett sexuellt övergrepp på en annan människa, då får du faktiskt leva med konsekvenserna. Det kan handla om en revansch, eller att man blir omhändertagen av polisen. Även om det sistnämnda så klart är att föredra så ska jag ärligt erkänna att jag känner extremt lite sympati för de idioter som råkar lite illa ut efter att ha antastat en annan person.

Kvinnans hämnd hyllas

Häromdagen så var det en 31-årig restauranggäst i Florida som precis skulle lämna stället när han passerade en av servitriserna, Emelia Holden, som stod och jobbade vid en av sina stationer. I stället för att bara passera henne så satte han då ut sin vänsterhand och klämde till den 21-åriga kvinnan på rumpan innan han gick vidare, skriver Buzzfeed News.

Youtube

Då anade mannen knappast att det skulle visa sig vara ett enormt misstag. Bara sekunder senare svarar servitrisen – som vägrade accepterade vad som hade hänt – med en revansch som nu sprids som en löpeld på nätet.

Emelia vände sig om, tog sig ikapp mannen – och brottade ner honom. Mitt framför alla andra restauranggäster. Kvinnan såg dessutom sedan till att hålla kvar äcklet till dess att polisen hade anlänt till platsen. Då blev han gripen för sexuellt ofredande.

– Han fick vad han förtjänade. Jag försöker bara leva mitt liv, skrev servitrisen på sociala medier efter händelsen.

Youtube

En övervakningskamera fångade hela incidenten och bidrar nu med stark bevisning mot mannen. Se det uppmärksammade klippet här nedan:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/mzfyXxOuJ_g” /]

Snåla inte nu, DELA vidare om du tycker att den här kvinnan gjorde rätt! Då kanske vi kan få fler människor att förstå att den här typen av beteende absolut inte är okej!