Kvinna blir antastad av idiot varenda dag på jobbet – då ser hon rött och tar genialisk hämnd

Kvinna blir antastad av idiot varenda dag på jobbet – då ser hon rött och tar genialisk hämnd

Under den senaste tiden har sexuella trakasserier blivit ett allt större samtalsämne. Främst genom #metoo som spreds från USA ända till Sverige och här satte stora avtryck. Det gör det i och för sig fortfarande – och givetvis är det bra att vi nu talar mer om vissa mäns usla beteende mot kvinnor.

Sexuella trakasserier är givetvis aldrig okej och det är bara att hoppas att den här debatten ska leda till att de män som tidigare betett sig illa mot kvinnor framöver visar en bättre respekt och skärper sig.

Det är inte alltid helt enkelt att säga ifrån eller reagera på ”rätt sätt” när någon trakasserar en – speciellt inte om det sker i en miljö där saker och ting ska gå till på ett visst sätt, exempelvis på en arbetsplats.

Nyligen så publicerades ett inlägg på forumet Reddit, vilket sajten boredpanda var först med att skriva om, då en kvinna berättade om hur hon hade tampats med att en specifik man på hennes arbetsplats dagligen trakasserade henne sexuellt.

Hon tog då saken i egna händer – och fick till en klockren revansch!

Nedan kan du läsa hennes berättelse:

”Det var en man på jobbet som alltid ”råkade” gå in i mig. Så fort vi passerade varandra så blev det en klapp på rumpan eller en lätt smekning på sidan av mitt bröst. Varje gång spelade han helt oskyldig och tog aldrig ögonkontakt i samband med att han trakasserade mig – även om det var väldigt tydligt vad som pågick.

I dag satte han dock nytt rekord vad gäller idioti. För första gången tog han verkligen tag om min rumpa. Han höll liksom tag om den med små, smekande rörelser. Jag kände mig mindre än någonsin och då han är populär på kontoret kände jag mig inte alls säker på att någon skulle tro mig om jag berättade. Så jag kom på en annan idé.

När jag senare under dagen passerade honom så vände jag mig så att min rumpa var riktad mot honom. Jag tryckte rumpan så nära hans ena hand jag bara kunde och la av en rejäl brakare – både långdragen och högljudd.

”Sa vad jag tyckte”

Jag vet, det är äckligt gjort … men om han ska få mig att känna mig äcklig och ”lägga beslag på” min rumpa så ska fasen jag få honom att känna sig äcklig och ”lägga beslag på” hans hand.

Han blev ursinnig – och jag svarade med att även jag säga vad jag tyckte om honom. Nu lär han aldrig mer titta på rumpa på ett sexuellt sätt, utan snarare som en pruttank som äcklat ner hans hand.

Min chef fick nys om det hela efter att bråket blivit en ”snackis” på kontoret. Han kallade in oss båda för ett möte och till slut kom det fram att jag var en av fem som han hade gjort det här mot. Vi var alltså flera! Han svarade med att jag medvetet hade fisit på honom, jag sa att det var en olycka, vilket jag visste skulle få honom ännu mer upprörd.

Chefen bad mig till slut att lämna hans kontor. Han och idioten skulle ta ett litet snack – och samtidigt som jag skriver dessa raderna står äcklet några meter bort och packar ihop sina saker.

Ha ett bra liv, Ted…!”

Inlägget har fått enorm respons – nästan all är positiv! Snacka om att mannen till slut fick vad han förtjänade – och givetvis var det rätt av chefen att ge honom sparken!

Tryck gärna på dela-knappen om du tyckte att den här kvinnan gjorde rätt!