Kvinna hånflinar när hon lämnat hund inlåst i stekhet bil – då rusar polisen dit och tar klockren revansch

Vi har tyvärr hört berättelser om djur som dött av överhettning alldeles för många gånger när de lämnats inlåsta i bilar under varma sommardagar. Trots att vi varnats och fått veta om farorna, så fortsätter människor att behandla främst sina hundar på det här sättet.

Jag tycker inte längre det går att ursäkta. Det borde vara sunt förnuft att inte lämna sin vovve i en bil på en soldränkt parkeringsplats, men när arroganta djurägare ändå begår den här typen av handlingar, så förtjänar de att straffas.

Rejält, dessutom!

Koll nu in vad polisen Vincent Kreischer gjorde när han hittade en flämtande hund i en jättevarm bil i USA.

Det var under ett helt vanligt arbetspass som konstapeln stannade till på parkeringen utanför en mataffär, rapporterar KOB4. Där såg han direkt att en hund satt inlåst i en bil – och på grund av det varma vädret, så insåg polisen att vovven kunde vara i stor fara och rusade dit.

Youtube

Vincent Kreischer antog att ägaren sprungit in för att handla – och mycket riktigt, så kom hon snart tillbaka till sin bil. Där väntade då polisen som omgående ifrågasatte hennes agerande mot hunden.

”Du sitter och skrattar”

Matten svarade nonchalant att hon endast varit iväg i 10 minuter, men då upplyste den här konstapeln henne om hur varmt det faktiskt kan hinna bli i en bil under den korta tiden.

– Jag tror inte du förstår allvaret, för du sitter och flinar, säger han.

Kvinnan började då argumentera ilsket och agera våldsamt, men polisen höll sig lugn – och skulle snart slå till med en klockren kontring, som nu hyllats världen över.

Youtube

Vincent Kreischer tvingade, samtidigt som han skrev ut böter och en rapport, den otrevliga matten att sitta inlåst i bilen under samma förhållanden som hunden nyss hade gjort. Hon klagade då på att det var extremt varmt – omkring 45 grader – vilket ju borde få henne att haja till.

Spelade in allting

Efteråt så skickade kvinnan in en formell klaganderapport mot polisen och hon hörde dessutom av sig till en lokal TV-station, men det hon hade missat var att Vincent Kreischer bar en kamera som hade spelat in deras samtal och hela händelseförloppet.

Den inspelningen visade att hon ljugit i sitt eget utlåtande, enligt kanalen – och att polisen agerat professionellt.

Snacka om att den här matten gjorde bort sig på flera plan och jag tycker att konstapeln gjorde helt rätt som lät den här djurplågaren smaka på sin egen medicin!

Det ska också sägas att hunden, tack och lov, klarade sig.

Se nu TV-klippet här nedanför!

Den här kvinnan ska verkligen skämmas – och polisens agerande var helt rätt, enligt mig! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kanske vi kan få fler människor att inse farorna med att låsa in djur i varma bilar!