Kvinna tatuerar in stor pizza på rumpan – för att hon inte kan leva utan sin älskade favoriträtt

Pizzan sägs ha sitt ursprung i södra Italien, nämligen bestämt Neapel. Men sedan pizzan kom till Sverige för nästan 50 år sedan har det blivit en av svenskarnas absoluta favoriträtt och kan nu räknas in som en svensk klassiker.

Det finns nog ingen som ogillar pizza, de flesta har nog en variant de tycker om och det är ju det som är det fina med pizza, man kan ha på precis vad man själv vill!

Men frågan är om inte amerikanskan Aleen Johnson älskar pizza mer än någon annan – hon har till och med tatuerat in en pizza på sin rumpa för att hylla sin favoriträtt, skriver Ladbible.

Aleen, som också kallas Aly, är utbildad militär och det var under hennes tjänstgöring i flygvapnet som hon upptäckte exakt hur mycket hon faktiskt tycker om pizza.

– Jag tjänstgjorde mellan juli 2016 och februari 2017 och det enda goda som fanns att äta då var pizza, säger Aly till Ladbible.

View this post on Instagram

“One reason people resist change is because they focus on what they have to give up, instead of what they have to gain” – Rick Godwin ? ••• I’m sure some of you may have picked up on a few hints but just incase you haven’t, I’d like to officially announce my choice of becoming #vegan as of February 8, 2019. I did plan on waiting longer to go public about my decision because of the ridicule, opinions and judgement that I know I will receive but I also know that I’d rather not make this significant change alone. I am not going to explain my reasons, I’m not going to pressure or force anyone to be vegan, and I sure as hell will not entertain any negative comments or bullying. Always keep an open mind and a compassionate heart ? (ps* no need to worry about my pizza obsession, I have that taken care of — trust me.)

A post shared by ????? (@thefitpizzagirl) on

”Trodde inte jag skulle våga”

Det föll sig så att Aly åt pizza till middag nästan varje kväll under tjänstgöringen och hennes kollegor började snart att retas med Aly om hennes något ensidiga diet.

– Precis innan jag skulle få åka hem igen sa en av dem att han inte trodde att jag skulle våga tatuera in en pizzabit på min rumpa. Resten är historia, säger Aly till Ladbible.

Sagt och gjort, Aly gick till tatueraren när hon kommit hem för att få sin favoriträtt förevigad på rumpan.

View this post on Instagram

?????? dat a$$ #? #thefitpizzagirl

A post shared by ????? (@thefitpizzagirl) on

”Därför det finns pizzabuffé”

Aly har sedan dess blivit känd som ”Pizza Girl” och har nu tusentals följare på nätet som dagligen får uppdateringar om Alys styrketräning och pizza-ätande.

Vad gäller pizzatatueringar ser inte Aly något slut utan vill göra fler.

– Jag planerar att göra fler pizzatatueringar. Det är precis som med att äta pizza, det är svårt att sluta när man väl börjat. Det är vl därför det finns pizzbufféer, säger Aly till Ladbible.

”Kolhydrater är mina bästa vänner”

Styrkelyftandet var något som Aly började med efter att hon kommit hem från sin tjänstgöring, som en slags terapi för de posttraumatiska stressyndrom hon ådrog sig när hon tjänstgjorde.

– Jag började träna hårt för att få utlopp för mina känslor. Jag hade aldrig lyft vikter på det sättet förut men jag visste att jag behövde en förändring i mitt liv. När man lyfter tungt så får man dessutom äta mycket för att fylla på med energi hela tiden. Kolhydrater är mina bästa vänner, säger Aly till Ladbible.

Känner du någon som älskar pizza lika mycket som Aly?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa detta!