Kvinnan blir rasande när okänd kollega stjäl mjölk varje dag – se nu hämnden som chockar kontoret

Att jobba på ett kontor innebär att man delar på många ytor, så som toaletter, kapprum och kök.

Just köket, och då kylskåpet i synnerhet, brukar kunna vara en het potatis på de flesta kontor. Vissa har mat som luktar, vissa låter mat ligga kvar tills den blir gammal – och vissa har den dåliga stilen att stjäla från andras mat ur kylskåpet.

En amerikansk kvinna fick nog av att någon stal hennes kaffemjölk varje dag, och hämnades på ett sätt som få andra skulle kunna komma på, skriver sajten Small Joys.

Att bli irriterad på att någon ställer till det i kontors-kylskåpet är nog en känsla de allra flesta av oss känner igen. Någon flyttar på ens matlåda, låter gamla matlådor stå kvar tills de börjar lukta eller stjäl någon annans mat ur kylen. I de allra flesta fall brukar det sällan resultera i mer än en arg lapp eller ett mejl.

Fick mjölken stulen varje dag

Men en kvinna från USA fick nog när en anonym tjuv stal hennes kaffemjölk dag efter dag. Trots att hon gömde sin mjölk bakom andra produkter så lyckades tjuven leta fram den och dricka ur den.

Men istället för att leta upp tjuven och konfrontera den bestämde hon sig för en mycket mer genomtänkt hämnd.

”Hoppas det smakade”

Efter att den anonyme tjuven druckit upp kvinnans mjölk under flera veckors tid kunde man en morgon hitta en lapp på mjölkförpackningen som löd.

”God morgon! Till vem som nu brukar dricka upp min kaffemjölk har jag en liten överraskning. Du har druckit min bröstmjölk hela veckan. Hoppas det smakade!

PS. Mjölken är organisk, då du behöver inte oroa dig!”

Bildkälla: Reddit

Man kan tänka sig att tjuveriet slutade ganska omgående efter att tjuven sett lappen!

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner får lära sig hur de ska hämnas på sina matstjälande kollegor!