Elak kvinna hånar kraftiga stolsgrannar som ”grisar” – flygvärdinnans hårda kontring får hela planet att jubla

Behandla andra som du själv vill bli behandlad”, är ett populärt talesätt.

En elak kvinna skulle dessutom bli varse hur illa det kan gå när man agerar respektlöst mot sina medmänniskor när hon i ett högljutt telefonsamtal verbalt attackerade sina kraftiga stolsgrannar på ett flygplan. Bland annat genom att kalla dem ”grisar”.

Det hela skulle dock visa sig vara ett enormt misstag.

Det var strax innan man skulle åka ut mot landningsbanan på Las Vegas flygplats som en kvinna ombord högljutt vädrade sitt missnöje över att ha placerats mellan två kraftiga personer – och hon menade då att stolsgrannarna tog upp en del av hennes utrymme.

Väckte stor irritation ombord

För att få ventilera sin irritation påbörjade kvinnan ett telefonsamtal och var då tydlig med sin besvikelse. Bland annat genom att lägga flera mycket nedlåtande kommentarer om personerna intill henne. Kvinnan sa upprepade gånger att hon kände sig ”inklämd” och inte klarade av situationen.

Bild: Youtube

Efter en stund började Norma Rodgers – stolsgrannen vid fönstret – att filma det hela.

– Jag vet inte hur jag ska ta mig igenom de kommande fyra timmarna, men de kommer väl åtminstone hålla mig varm, säger den elaka kvinnan i telefonen och påtalar flera gånger att hon minsann äter sallad.

Mannen som sitter vid gången är helt tyst. Sakta men säkert börjar dock fler involvera sig i situationen. Kvinnan får information om att det finns lediga platser som hon kan flytta till – och hon reser sig då upp, men slutar inte med sina verbala angrepp.

Kastas av från planet

Då får flera passagerare helt enkelt nog.

– Du borde skämmas! Det du gör är hemskt, säger en man till henne, varpå kvinnan svarar med att hon inte kunde andas mellan de två personerna.

Bild: Youtube

Norma Rodgers säger då till personalen ombord att hon inte tolererar de här påhoppen – och då visar det sig också att även flygvärdinnorna fått nog av den otrevliga resenären.

Man tvingar henne därför att lämna planet – omgående, skriver New York Post.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Eb2omActtUE&feature=emb_title

Troligen blev det en mycket mer trivsam resa utan den här kvinnan ombord. Klippet fick enorm uppmärksamhet över hela nätet – och den absoluta majoriteten applåderar att den elaka passageraren kastades av planet.

Jag tycker att personalen agerade helt rätt som avlägsnade kvinnan från flyget. Så där beter man sig helt enkelt inte – och hon hade verkligen förbrukat sin rätt att vistas ombord på planet. Tryck nu på dela-knappen för att visa att även du är emot sådan här respektlöshet!