Kvinnan hör konstiga ljud inifrån äggförpackningen – öppnar locket och gör en ofattbar upptäckt

Att ha husdjur är ingenting ovanligt, det är härligt och dessutom terapeutiskt att ha en liten vovve eller en söt kissekatt hemmavid.

Självklart kan man ha andra husdjur också, men det är lite mer ovanligt såvida man inte är bonde eller liknande.

Charli Lello från engelska Hertfordshire, har tre små ankungar hemma. De fick hon genom att köpa ägg i en mataffär, som sedan kläcktes.

Charli Lello är 29 år och har, likt många andra runtom i världen, blivit permitterad från sitt jobb under coronapandemin.

För att fördriva tiden fick hon en idé.

Kläcktes små ungar

Charli har sedan tidigare kycklingungar, och när hon fick se en video på Facebook om att man kunde föda upp ankungar bestämde hon sig.

Charli begav sig till närmaste mataffär och köpte på sig ankägg. Sedan lade Charli äggen i en inkubator, precis som hon sett på Facebook.

– Jag hoppades att det skulle fungera, men det var ett långskott ändå. De har färdats och kastats runt så mycket på väg till hyllan i affären så chanserna var ganska små, säger Charli till BBC.

Men fyra veckor senare hörde Charli små pip.

Beep, Peep och Meep

De tre små ankungarna fick namnen Beep, Peep och Meep och lever nu ett glatt liv med Charli.

– De är helt otroliga men jag kommer inte göra om det. Jag gjorde detta enbart för att jag är permitterad just nu och har tid att uppfostra dem till den punkt att de inte behöver mig hela dagarna. Under vanliga omständigheter hade det inte varit så snällt mot dem, säger Charli till BBC.

Att ägg från matvaruaffärer kan kläcka ungar är väldigt ovanligt, men det händer.

Över tusen följare

Charli har lagt ut bilder på de tre små syskonen, och gjort stor succé. På bara några veckor har Beep, Peep och Meep samlat på sig över 1000 följare på Instagram.

Vilka sötnosar!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!