Kvinnorna i bilden är 63, 41 och 36 år gamla, kan du gissa vem av dem som är äldst?

Kvinnorna i bilden är 63, 41 och 36 år gamla, kan du gissa vem av dem som är äldst?

Det sägs ju att ålder bara är en siffra. Dels tycker jag det är ett fint uttryck som verkligen betonar att man inte ska anpassa sig efter vad som står i ens pass – och dels så är det ju faktiskt en sanning.

Det har om inte annat en familj från Taiwan nyligen bevisat. Deras ungdomliga utseenden får nu hela nätet att tappa hakan.

Så länge man gör det man tycker är roligt och trivs med livet så är ju faktiskt ens ålder ganska irrelevant. Att anpassa sig efter vad som står på ens legitimation känns onödigt om man känner sig som något annat. Ålder är faktiskt bara en siffra. Så enkelt är det.

Lure Hsu är en 41-ärig kvinna från Taiwan som chockat nätet med sitt tonårslika utseende – men hon är inte ensam i familjen om att se ung ut.

Hennes två yngre systrar, som är 40 respektive 36, ser både ut som hälften av vad deras ålder säger. Samtidigt hade deras 63-åriga mor lätt kunnat misstas för en 30-åring.

Kvinnorna i den här bilden är, från vänster, alltså 41, 40 och 36. Lure, Fayfay och Sharon har alla tämligen framgångsrika karriärer – och den yngsta systern, 36-åriga Sharon, jobbar som modell i Taiwan.

”Familjen som stannat i tiden”

Men den i familjen som kanske ser allra yngst ut om man jämför med den riktiga åldern är nog döttrarnas mor. Hon är en före detta danslärare – och äldst bland kvinnorna i familjen som nu kallas ”Familjen som stannat i tiden” i lokala medier.

I den här bilden ser vi dels 63-åriga mamman, dels döttrarna Lure, 41, och Sharon, 36. Men vem är vem? Ja, den frågan ställer sig nu tusentals på nätet – för visst är det inte helt enkelt att avgöra?

Sanningen är den att mamman är i mitten. Lure är till höger och Sharon till vänster. Jag måste säga att det här är helt otroligt!

Dela nu det här med dina vänner för att se om de lyckas lista ut vem som är 63 år i den sista bilden!