Kyligt i brallan? Inga problem – här är batteridrivna trosorna som håller ”fiffi” varm i vinter

Nu är vintern officiellt här och i garderoben finns nu inte längre några shorts eller klänningar, utan nu är vinterkläderna framplockade. Varma tröjor, vantar, långbyxor och tjocka strumpor för att inte frysa när man kliver ut i minusgraderna som vårt avlånga land envisas med att bjuda på vareviga vinter. I år kan man dessutom köpa värmande underkläder, för att verkligen ta hand om de mer delikata kroppsdelarna, skriver Unilad.

Att ta hand om sin kropp är en självklarhet för de flesta av oss. Det innebär naturligtvis att man, under vintern, har mössa, vantar och varma strumpor för att hålla sig varm. Vad många dock glömmer bort under vintern är att även hålla sig varm därnere – men nu finns en briljant lösning.

Håller vaginan varm i 12 timmar

The QQA Smart Heated Panties finns nu att köpa på sajten amazon.com. Det är trosor som, med hjälp av uppladdningsbara batterier, håller vaginan varm i upp till tolv timmar. Trosorna har fem olika värmereglage, där temperaturerna varierar från 37 till 50 grader. Ett av reglagen är ”vinter” som garanterat hindrar vaginan från att frysa.

Bildkälla: Amazon

Kan användas varje dag

Enligt tillverkarna själva så hjälper trosorna även till med att hålla livmodern frisk samt lindrar mensvärk. Trosorna går att använda varje dag men måste tvättas för hand – och då givetvis utan batteriet.
Vill man hålla vaginan varm i vinter så får man hosta upp 53 amerikanska dollar, vilket motsvarar drygt 500 svenska kronor.

Bildkälla: Amazon

Känner du någon som skulle behöva ett par sådana här? Tryck då på DELA-knappen så att de får en chans att hålla sig varma i vinter!