Läkarens uppmaning i coronakrisen: Onanera så mycket du bara orkar

Coronaviruset härjar nu världen över och varje dag läser eller ser man om hur allt fler länder vidtar åtgärder för att stoppa spridningen.

Vissa länder har helt stängt sina gränser för in- och utresande och i många länder uppmanas innevånarna att hålla sig hemma i den mån det går.

Under tiden man isolerar sig i hemmet är det lätt att bli uttråkad. Men enligt en läkare så finns ett tidsfördriv som är både härligt och bra för immunförsvaret: onani.

För mer information om coronaviruset Covid -19, se Newsners sammanfattning här.

Många har uppmanats att stanna hemma i den mån det är möjligt för att förhindra spridningen avcoronaviruset som fått namnet Covid -19.

För att själv undvika att bli smittad finns det, enligt läkare, än mer man kan göra.

Onanera så mycket som möjligt

Man kan nämligen stärka sitt immunförsvar genom att onanera, vilket ju passar väldigt bra eftersom att många redan är hemma, där man förhoppningsvis utövar lejonparten av sin självbefläckelse.

Rekommendationen kommer från läkaren Jennifer Landam, specialist på hormonterapi, som utfört en studie vid universitetet i Essen, Tyskland, enligt The Sun.

Där såg hon att deltagarnas vita blodkroppar ökade genom sexuell upphetsning och orgasmer, vilket stärker immunförsvaret.

Sover bättre

Utöver det så fungerar orgasmer på ett avslappnande sätt och hjälper kroppen att sova gott och på så vis även återhämta sig.

Så om man vill hålla sig både frisk och hemmavid är ju onani det perfekta tidsfördrivet – det blir heller inte långtråkigt!

Vilka drömnyheter så här mitt i krisen!

Bildkälla: Shutterstock

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får den här viktiga informationen idag!