Lättlurad mamma köper handkräm och näsdukar till ”snuvig” son – anar inte hans intima plan

Som förälder gör man snudd på allt för sitt barn, det kan nog de allra flesta skriva under på. Man skjutsar, lagar mat, tvättar och tröstar utan att egentligen tänka på det.

En förälders villkorslösa kärlek kan dock utnyttjas av barnen, som snabbt lär sig hur de ska lyckas få det de vill utan att nämna det för oss föräldrar.

En mamma som väckt mycket uppmärksamhet på nätet de senaste dagarna kan nog beskrivas som både väldigt kärleksfull men också en gnutta lättlurad.

Hennes tonårige son skyllde på en förkylning och torra händer när han skickade henne till affären. Men i själva verket hade sonen helt andra planer, skriver brittika The Mirror.

Mamman, som hålls anonym men bor i Australien, blev ombedd av sin tonårige son att gå till affären och köpa några saker han behövde. Själv hävdade sonen att han var såpass förkyld att en promenad till affären inte var aktuellt.

Ställde allt på sonens sängbord

På inköpslistan stod bland annat handkräm och näsdukar, som enligt sonen var till hans snoriga näsa och torra händer.

Mamman kom hem från affären med ovan nämnda produkter och ställde dem på sonens sängbord.

Då hon var särskilt nöjd med behållaren, som hon också köpt, till handkrämen så valde den intet ont anande mamman att lägga upp en bild av sängbordet på Facebook.

Bildkälla: Facebook

”Min sons avslappningsstation”

”Jag köpte precis den här lotionbehållaren till min sons avslappningsstation. Han är alltid så snuvig, det går åt mängder med näsdukar, och så har han problem med torra händer vilket gör att han använder massvis av handkräm. Nu har han allt han behöver på en och samma plats, perfekt!” skrev mamman på Facebook enligt The Mirror.

Mamman skulle dock snabbt lära sig, via kommentarerna vid bilden, att hon blivit grundlurad av sonen, som helt enkelt använd handkrämen för att onanera och näsdukarna för att torka upp efteråt.

”Men snälla du, det är inte snor i de där näsdukarna!” skrev en som sett bilden.

”Det är inte näsan det rinner ur!” skrev en annan.

”Oj, vilket diskret sätt att sätta upp en runkstation!” skrev en tredje person som häpnat över det uppenbara i bilden.

Stöttas av andra föräldrar med söner

Det var dock inte alla som hånade den kärleksfulla men lite lättlurade mamman.

Hon stöttas även av flertalet föräldrar som – just det – har tonårssöner.

”Det här är ju egentligen vad alla söner behöver i sitt rum,” skrev en sympatisk mamma.

”Jag har själv tre söner, så jag borde egentligen göra samma sak,” skrev en annan som kände med den lurade mamman.

Så kan det gå när man är en kärleksfull mor – kanske är det dags för ett litet snack om blommor och bin med sonen? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner med söner inte går på samma luring!