Laura, 40, hittade ingen man som dög – gifte sig med sig själv

Att hitta en partner man verkligen älskar och kan se sig själv bli gammal tillsammans med kan vara lättare sagt än gjort.

Men istället för att tillbringa resten av livet som ogift kan man ta saken i egna händer, vilket var exakt vad italienskan Laura Mesi gjorde.

Efter 20 års letande efter en drömman tröttnade Laura – och gifte sig med sig själv, enligt brittiska The Independent.

Italienskan Laura Mesi jobbar som personlig tränare och har sedan hon var 20 år gammal letat efter en man att slå sig till ro med. Men tyvärr ingen av de män hon träffat varit ”den rätta”. Så när Laura blev 40 skred hon helt enkelt till altaret på egen hand.

Åkte på bröllopsresa – själv

– Jag har alltid sagt till mina vänner att om jag inte hittat den rätte innan jag fyllde 40 skulle jag gifta mig med mig själv, säger Laura till italienska La Repubblica.

Så Laura gjorde slag i saken. Hon bjöd in 70 gäster, köpte brudklänning, bröllopstårta och ring och hade en rejäl bröllopsfest.

Laura unnade sig till och med en bröllopsresa till Egypten – som hon åkte iväg på helt solo.

Bildkälla: Facebook

Utesluter inte skilsmässa

Bröllopet till trots håller Laura fortfarande dörren öppen för en eventuell make – och skulle han dyka upp kan Laura tänka sig att skilja sig från sig själv och gifta sig med en man istället.

– Om jag skulle träffa en man som känns rätt skulle det göra mig lycklig, men min framtid hänger inte på att hitta en man. I slutändan handlar det om att älska sig själv. Man kan leva hela sagan utan sin prins, säger Laura till La Repubblica.

Bildkälla: Facebook

Vad modigt, och roligt, av Laura att älska sig själv på det här sättet! Tryck nu på DELA-knappen för att hylla hennes självständighet!