Lisa köper sexig julklänning på nätet – men resultatet får nu tusentals att skratta högt

Det här med att handla kläder kan verkligen dela människor i två läger. Det finns dels de som älskar att springa ut och in ur affärer och prova plagg, känna efter, prova igen och sedan slå till. Sedan finns det de som helst av allt bara vill ha shoppandet avklarat – och nätshopping har verkligen underlättat deras vardag.
Dock är det alltid lite vanskligt att handla på nätet. Det man ser på skärmen behöver inte alls likna det man faktiskt får hem i brevlådan, utan både färg och passform kan skifta. Det fick 29-åriga Lisa Williamson verkligen erfara när hon beställde hem en snygg julklänning på nätet, skriver
The Mirror.

Att handla på nätet är bekvämt, man kan nämligen göra det från soffan. Däremot får man ju såklart inte chansen att prova plagget och se så att det sitter rätt, och då kan det gå riktigt snett.

Fick något helt annat än vad hon beställde

Snett gick det garanterat för den 29-åriga skotskan Lisa Williamson. Hon ville hitta en julutstyrsel till sin danskurs – och när hon hittade en lite sexigare variant online, så bestämde hon sig för att slå till. Plagget kostade bara cirka 80 svenska kronor, men på bilderna på nätet såg plagget ganska lyxigt ut.

Bildkälla: Ebay

Men när Lisa fick hem plagget och öppnade paketet gick det upp för Lisa att plagget inte alls liknade det hon sett på nätet.

Det enda som stämde överens med bilderna på nätet var den röda färgen. Trots att hon var skeptisk till plagget så valde hon att ändå prova det.

Bildkälla: Facebook

När Lisa såg sig själv i spegeln kunde hon inte hålla sig för skratt, och bestämde sig snabbt för att dela med sig av utstyrseln på nätet.
– Det stod att plagget skulle passa min kroppsstorlek, men när jag provade utstyrseln så kunde jag inte låta bli att fnissa, säger Lisa till The Mirror.

Lovar att vara mer försiktig

Lisa var verkligen besviken på sitt nya, sexiga julplagg men tänker inte sluta handla på nätet ändå.
– Jag kommer att fortsätta handla online, men däremot vara mer försiktig, menar Lisa.

Bildkälla: Facebook

Det blir inte alltid som man tänkt sig, vilket det här är ett ypperligt bevis på! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!