Livsfarlig knivman bryter sig in hos pensionärspar – men krutgubbens hårda manöver skickar boven rakt i finkan

Man ska aldrig ge sig på oskyldiga personer.

Att råna, göra inbrott eller begå andra kriminella handlingar ska absolut inte anses okej – och det är bara att hoppas att polisen får tag i de personer som inte kan bete sig ute i samhället.

Våld är inget jag förespråkar på något sätt, men om sådana idioter får känna att det svider lite på vägen till finkan så gör det inte mig något.

För en tid sedan så bröt sig en farlig inbrottstjuv in hos ett pensionärspar – men det skulle visa sig vara hans livs största misstag, vilket Daily Mail rapporterat om.

Den 24-årige slyngeln hade en kniv i ena handen när han tog sig in i hallen hos den nästan 50 år äldre mannen. Där kom gubben dessutom öga mot öga med boven, men när han noterade det vassa vapnet i tjuvens hand, så skulle han agera direkt.

Försvarade sig på bästa sätt

73-årige Frank är nämligen pensionerad boxare, marinsoldat och stridsinstruktör. Det skulle dessutom visa sig att den här gubben fortfarande hade krut kvar, så han satte omgående två stenhårda högerkrokar som skickade boven till marken.

Sedan kopplade husägaren ett rejält grepp om inkräktaren – som han sedan höll kvar tills polisen kunde anlända. Den unge mannen dömdes senare till fyra och ett halvt år i fängelse.

Domaren menade då att han ”fick vad han förtjänade” i samband med inbrottet – och man kunde också konstatera att Frank i den här situationen hade all rätt att använda fysiskt våld i självförsvar.

– Jag blev först rädd när han drog sin kniv, men jag tror att många hade agerat på samma sätt som jag. Om man inte får försvara vad som är sitt – var befinner vi oss då? undrade den gamle mannen i rätten.

– Om samma sak hände igen hade jag agerat likadant, menade han.

Vilken krutgubbe! Även om man givetvis inte ska förespråka våld så måste man få försvara sig som den här pensionären gjorde! Underbart att tjuven också fick sitt straff av rätten! Tryck nu på dela-knappen om du tycker att Frank gjorde rätt!