Lömska tjuven bryter sig in hos ensam 82-åring – men tantens brutala hämnd ger idioten precis vad han tål

Redan när man är en liten knodd får man lära sig att man inte tar saker som inte är ens egna. Mitt är mitt och ditt är ditt, helt enkelt. Men trots att alla vet detta finns det såklart människor som aldrig kan hålla sig från att stjäla ändå. En stöld är såklart alltid hemskt men extra jobbigt är det när äldre drabbas, något som verkar vara väldigt vanligt idag av det man läser i tidningar och ser på tv.
Just därför är det extra skönt att läsa om när tjuvar får exakt vad de förtjänar – som i detta fall. Inbrottstjuven hade ingen aning om vem han bröt sig in hos när han försökte göra inbrott hos 82-åriga krutgumman Willie Murphy, skriver
WKYT News.

Willie Murphy är en 82-årig kvinna som bor i norra New York. En kväll knackade det på hennes dörr där en man påstod sig vara sjuk. Willie trodde inte på mannen och vägrade släppa in honom samtidigt som hon ringde polisen. Men när polisen kom fram till Willie så blev de förvånade över vad de hittade.

”Tog ett bord och gick loss på honom”

När polisen anlände fann de inbrottstjuven nedklubbad och i behov av läkare. Han hade brutit sig in hos Willie, men stött på patrull i form av en förbannad krutgumma, något han skulle ångra djupt.
– Jag är ensam och gammal, men jag är tuff också. Jag tog ett bord och gick loss på honom tills bordet gick sönder, säger Willie till WKYT News.
Efter att ha fått ned inbrottstjuven på marken hällde Willie shampo på tjuven och slog honom med en kvast.
– Han valde fel hus att bryta sig in i, säger Willie till WKYT News.

Lyfter över 100 kilo

Det tjuven inte visste när han knackade på hemma hos Willie, är att hon tränar varje dag och kan lyfta över 100 kilo.

Efter sin insats mot den idiotiska inbrottstjuven har Willie nu blivit en lokal kändis, och folk vill ta bilder med henne på gymmet.
Willie har valt att inte polisanmäla tjuven, då hon anser att han fått straff nog.

Vilken krutgumma! Hon bevisar verkligen att ålder bara är en siffra! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta idag!