Mäktig politiker släpper kraftfull fis i direktsändning – nu får klippet hela landet att vika sig av skratt

Att fisa är bland det mest naturliga en människa kan göra, det hör till kroppens helt naturliga funktioner och om man inte släpper väder när man måste så riskerar kroppen faktiskt att ta skada. Trots detta är fisar något man aldrig gör bland folk, det hör till helt vanligt hyfs. Det finns få saker som är så obehagliga som att behöva känna någon annans kroppsodörer på det viset.
Trots att de flesta vet, och håller med, så går det ibland inte att hålla inne en fis – och då kan det bli riktigt pinsamt.

Politiker är slipade retoriker och är väldigt vana att bli intervjuade då de ofta ställs mot väggen av reportrar i tidningar, radio och TV. Men inte ens de allra vassaste politiker är fria från naturens nycker och infall, vilket var exakt vad som hände den amerikanske politikern Eric Swalwell.

Släpper högljudd brakare

Eric Swalwell är en republikansk politiker i Kalifornien, som ställde upp på en intervju med TV-kanalen MSNBC. I ett klipp som nu sprids på nätet kan man se reportern ställa en fråga till Eric Swalwell. När Swalewell sedan är mitt uppe i sitt svar kan man höra politikern släppa en riktigt högljudd brakare. Han fortsätter sedan att svara på frågan, men man kan se på Swalwell att han känner sig skyldig.

Bildkälla: Youtube

”Det var inte jag”

Klippet har nu, föga förvånande, letat sig ut på nätet där tusentals nu skrattar åt politikerna pinsamma incident. Det är roligt, men också helt naturligt och helt enkelt sådant som händer ibland.
Trots den naturlig orsaken förnekar Swalwell sin brakskit.
– Haha, det var inte jag. Jag hörde heller ingenting när jag pratade, säger Swalwell till Buzzfeed.
De flesta är dock övertygade om politikerns skuld.

Se hela klippet här nedanför och avgör själv!

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag – det kommer de garanterat att uppskatta!