Mamma får nog av uselt sexliv med pojkvännen – brutala hämnden skapar nu debatt över hela landet

I ett förhållande så går det alltid upp och ned, det vet alla som någon gång haft en pojk- eller flickvän. Om tålamodet helt tar slut med partnern så är det oftast bäst att göra slut, hur tråkigt det än må låta. Göra slut kan man naturligtvis göra på flera sätt, där vissa självklart är bättre än andra. Hur man gör slut kan självklart påverkas av hur förhållandet för tillfället ser ut, och ibland låter man känslorna styra när man gör slut. Det var exakt det som hände när 25-åriga Abbey skulle göra slut med sin fästman, skriver The Sun.

25-åriga Abbey Oxley var ihop med 34-åriga Steve Harvey, båda hemmahörandes i engelska Sheffield. De träffades för ett och ett halvt år sedan och var förlovade mellan den 24 oktober och 11 november. En kort förlovning, som fick ett abrupt slut.

”Han är ett kukhuvud”

Abbey tröttnade till slut på Harvey och efter att ha grälat med varandra lade Abbey ut en annons på Facebook där hon försökte sälja sin förlovningsring, för cirka 2 000 svenska kronor.

Bildkälla: Facebook

I annonsen står det följande, fritt översatt från engelska till svenska:

”Har haft den i typ två veckor. Han är ett kukhuvud och inte värt mitt syre längre. Hoppas ringen blir såld snabbare än han orkar hålla på i sängen.”

– Vi hade bråkat och vårt förhållande hade inte varit så bra på slutet. Jag fick nog helt enkelt så jag lade ut annonsen. Hoppas verkligen att ringen blir såld, jag skulle verkligen behöva pengarna, säger Abbey till The Sun.

”Hon är en jobbig ragata”

Om ringen blir såld så kommer Abbey att unna sig en helg på spa.
– Jag kommer att lägga pengarna på mig själv, jag behöver slappna av efter att äntligen ha fått slut på förhållandet, säger Abbey till The Sun.

Pojkvännen Steve verkar inte heller helt missnöjd över att förlovningen är bruten.
– Jag bryr mig inte så mycket. Hon är en jobbig ragata som säger att jag inte orkar hålla på länge i sängen, hon vet själv att jag är det bästa ligg hon haft, säger Steve till The Sun.

My annoying, not very useful boyfriend ❤️😂 Steve Harvey

Gepostet von Abbey Oxley am Donnerstag, 10. Oktober 2019

Vad tycker du om det här sättet att göra slut på? Fick pojkvännen vad han förtjänade? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!