Mamma hittar dotterns gigantiska dildo i diskmaskinen

Mamma hittar dotterns gigantiska dildo i diskmaskinen

När man bor tillsammans med sin familj måste man samsas och komma överens, oavsett om man vill det eller inte. Man kommer således varandra väldigt tätt inpå livet. Det gäller allt, även det där lite mer intima.

Toalettbesök, renhållning, matvanor. Det man inte vet om sina familjemedlemmar är helt enkelt inte värt att veta.

Som förälder kan man dock bli minst sagt häpen över vad ens barn hittar på. När en engelsk mamma hittade dotterns enorma dildo i diskmaskinen av alla ställen, bestämde hon sig för att det var dags att ta ett snack med dottern.

Det är brittiska Metro som rapporterar om det mystiska fyndet som en mamma gjorde när hon skulle plocka ur familjens diskmaskin.

Enorm dildo

Där, bland glas, tallrikar och bestick, låg en enorm, rosa dildo.

Bildkälla: Reddit

Tog ett snack med dottern

Mamman blev minst sagt chockad av händelsen och ur en hygienaspekt är det kanske inte en jättebra idé att rengöra sina sexleksaker tillsammans med familjens porslin.

Mamman bestämde sig därför för att ta ett rejält snack med sin dotter om att sexleksakerna minsann skulle rengöras någon annanstans.

Men när mamman konfronterade dottern fick hon sig ytterligare en chock.

”Kände sig obekväm hela dagen”

Dottern förklarade för sin kära mor att föremålet visserligen påminde starkt om en stor dildo, men att det i själva verket rörde sig om en vattenflaska som helt enkelt blivit deformerad av det varma diskvattnet.

Något mamman kunde ha listat ut själv om hon bara tittat lite närmare i diskmaskinen – locket låg nämligen alldeles bredvid.

Bildkälla: Reddit

– Mamma berättade att hon gått runt och känt sig obekväm hela dagen, berättar dottern på ett internetforum där de pinsamma bilderna publicerats.

Tänk så tokigt det kan bli! Tryck nu på DELA så att dina vänner också får se detta idag!