Mamma köper ny hallmatta på Tradera, men när hon öppnar paketet och tittar närmare får hon en chock

Att handla saker på nätet är verkligen inte det lättaste. Det är mycket som ska stämma och vara korrekt för att varan på bilden ska motsvara ens förväntningar. Färg, storlek och kvalitet är några detaljer som ibland kan göra en besviken.

Ett klockrent bevis på att det här med nätshopping inte ät det allra lättaste stod för en tid sedan Angelica Håkanssons mamma för.

Nu i jultider är det många som köper klappar via nätet. Det kan verkligen vara knepigt. Jag minns för några år sedan när jag fick en tröja i present som min kusin handlat på nätet. Storleken var helt fel och det var dessutom inte den färgen hon hade beställt.

Det är mycket som ska stämma för att man ska bli nöjd efter att ha sett varan på fina produktbilder, ofta tagna tillsammans med någon supersnygg modell. Det är givetvis fördelen med att handla i butik. Det du ser med dina egna ögon och också det du köper. Priserna online kan ju dock oftast vara fördelaktiga.

Men att nätshopping kan vara en svår konst att hantera blev mamman till Angelica Håkansson varse för en tid sedan. Hon var jätteglad för att hon lyckats hitta en ny, fin hallmatta på sajten Tradera.

– Billig frakt var det också, ska hon ha sagt, enligt ett Facebook-inlägg från dottern Angelica.

”Köpt är köpt”

Men när varan till slut levererades så upptäcktes något märkligt och som mamman inte alls hade räknat med. Visst var det en hallmatta hon hade köpt – men den var ansedd för ett dockhus.

– Nåja, köpt år köpt, menade mamman, som trots allt verkade kunna skratta åt den dråpliga incidenten.

Mamma var så glad över att ha fyndat en så fin och billig hallmatta på tradera."Billig frakt var det också!" Det…

Posted by Angelica Håkansson on Monday, May 22, 2017

Den ekonomiska ”smällen” verkade inte heller ha varit alltför tung. Tack och lov! Men det här är ett ganska roligt exempel på hur fel det kan gå när man handlar via nätet!

Tryck nu gärna på dela-knappen för att sprida den här roliga lilla varningen vidare till dina vänner!