Mamma tar bild på gravidmage – då uppstår en synvilla som nu får tusentals att skratta

Många tar numera ”selfies” så gott som dagligen. Ni vet när man tar en bild på sig själv, gärna med en häftig bakgrund eller med ett speciellt budskap. Det är dock inte det allra enklaste.

Fotot ska som sagt helst vara lite spektakulärt, eller så ska man framstå vara på topp. Då gäller det att både ljus och vinklar är perfekta – annars finns ju risken att man överträffas av någon annan!

Det är ju givetvis inte hela världen, men självklart vill man att de bilder som sprids på en ska vara så tilltalande som möjligt.

Någon som nyligen skulle ta just en selfie, men på sätt och vis misslyckades kapitalt, är Georgia Shortall. Hon är 28 år och bor i Storbritannien. Familjen väntar nu sitt andra barn och för att visa sina vänner hur det går med graviditeten tog mamman en bild på sig själv i ett av husets rum.

Här nedanför är bilden. Vid första anblick ser det hela ganska oskyldigt ut.

Georgia Shortall

Det är först när man zoomar ut som man ser hennes tabbe. En detalj i bakgrunden gör den rätt fina och oskyldiga bilden i stället rentav snuskig. Kan du se varför?

Om du inte redan listat ut det så är det Georgias son som gömmer sig i bakgrunden, men hans ena ben sticker fram – och gör att mamman plötsligt får vad som ser ut som en penis. Men det är, som sagt, bara sonens ben som skapar en rolig och småsnuskig synvilla.

Georgia Shortall

Visst, barnsligt kan tyckas – men efter att Georgias vän noterat detaljen efter att hon fått bilden i ett SMS så valde mamman att lägga upp sin selfie på Facebook där reaktionerna omgående rasade in.

Givetvis till människors skratt och glädje.

– Jag märkte först ingenting, säger Georgia om bilden till brittiska Metro.

Annan liknande tabbe

Killen Maison Vallance och hans flickvän stod för en liknande miss för en tid sedan då de skickade en bild till Maisons mamma för att visa att hennes svärdotter använde en tröja som de fått av just mamman.

Maison Vallance

Då missade de dock att bilden, som togs i parets säng, avslöjande lite väl mycket om deras sexliv. Senare framkom det att repen vid sänggaveln använts för sexuella syften – och man hade inte tänkt på att de syntes när man skickade bilden till mamman, som dock listade ut varför repen fanns där.

Det hela blev givetvis väldigt pinsamt för paret – men i både det fallet och nu med Georgia Shortall så handlar det om människor som bjuder på sig själva och som i efterhand kunnat skratta åt det hela. Det är ju till och med deras egna vilja att dela med sig av sina pinsamheter som gjort att vi fått kännedom om deras små historier.

Snåla inte nu, DELA om du också gillar människor som gärna bjuder på sig själva!