Frun bygger helt egen pub på familjens tomt – så att maken slutar smita iväg på barrundor

Att vara gifta är bland det härligaste som finns. Man har ständigt någon som finns vid ens sida och tillsammans hjälps man åt att sköta barn, hushåll och allt annat som hör till. Men det innebär också vissa utmaningar, som man får se till att lösa på ett eller annat sätt. Trebarnsmamman Jayne valde ett av de mer kreativa sätten när hon ville förhindra sin make Paul från att ständigt kila ned till den lokala puben, skriver Ladbible.

She's spent thousands on building The Doghouse Inn after struggling to keep him at home.

Gepostet von LADbible am Mittwoch, 4. Dezember 2019

Jayne Tapper är trebarnsmamma och bor med sin make Paul. Hon lade märke till att hennes älskade make hade för vana att pipa ned till den lokala puben – men då fick hon en briljant idé.

Byggde en pub på bakgården

För att hålla maken Paul på hemmaplan byggde Jayne helt enkelt en egen pub på familjens tomt.
– Jag tänkte att varför kan jag inte bara göra en egen pub och vi hade dessutom redan jämnat ut gräsmattan hemma så det var verkligen perfekt läge, säger Jayne till Ladbible.

Maken håller sig hemma

Puben har allt en vanlig pub innehåller. Väggarna är isolerade, det finns sittplatser och till och med arkadspel – och öl på tapp naturligtvis. Hemmabygget har fått Paul att hålla sig hemma mer, och familjen har även märkt att de sparar pengar på att ha sin egen pub.

Vilken briljant idé – en egen pub hade ju varit perfekt! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!