Mamman har enorm mängd penisar på sitt munskydd – men förklaringen är helt klockren

Vi måste alla dra vårt strå till stacken nu under coronakrisen.

Det kan handla om allt från att handla mat till krisgrupper till att se till att människor håller avstånd till varandra.

Det sistnämnda har en amerikansk mamma gjort till sitt viktigaste åtagande – men på ett annorlunda och roligt sätt.

Även om man kanske inte kan rädda hela världen på egen hand, så går det alltid att göra något för att hjälpa sin omgivning under den rådande coronakrisen. Somliga handlar mat till äldre, andra hjälper sjukvården och en del kommer på sina egna knep.

Köpte en speciell ansiktsmask

En amerikansk mamma har tagit sig an uppgiften att se till att människor håller ett bra avstånd till varandra. Vi ska ju inte stå för tätt nu i onödan, vilket en del verkar ha makalöst svårt att ta till sig.

Därför beställde Mindy Vincent en speciell ansiktsmask på nätet. Den sticker ut från de andra man sett de senaste veckorna – då den är helt täckt av penisar i olika färger och storlekar.

Barnsligt, kanske en del tycker – men det finns ett syfte med det hela.

”När någon säger till mig att min mask har penisar på sig, så berättar jag vänligt för dem att det är precis så jag vet om någon kommer för nära mig, så backa undan!”, skriver hon på Twitter.

Då har man gått för nära

Mamman, vars knep nu hyllas världen över, skriver vidare att hon hade på sig masken under nödvändiga besök till flera olika affärer – och det fungerade överallt.

Vid första anblick ser man kanske inte att hennes mask är täckt av penisar, men är det så att man noterar det … ja, då har man nog också gått för nära.

Bild: Twitter/Mindy Vincent

Mindy Vincent jobbar för en organisation som sysslar med vårdfrågor – och därför behövde hon dessutom ett munskydd till sitt arbete.

”Ingen säger något. Jag vet inte om de är rädda för att säga något eller om det inte tror jag insett att jag har penisar i hela ansiktet”, säger hon enligt sajten Cafemom.

Vad tänker du om Mindys lösning? Smart eller bara dumt? Dela nu vidare artikeln för att berätta vad du tycker!