Mamman ska återskapa lustig giraff-hatt åt sin son – snuskiga resultatet sprids nu på nätet: ”Jag grät”

Det känns nästan som att det var i går man plockade ner juldekorationerna. Tiden går snabbt – och snart är dags för nästa tradition då det ska pysslas och utsmyckas.

Påsken är främst till för de yngre då de kan klä ut sig, få busa och äta massvis av godis.

Givetvis varierar det hur seriöst man väljer att fira, men för småbarnsföräldrar kan det vara aningen utmattande – men också roligt.

I många hem hjälper mamma och pappa sina barn med påsk-utstyrslar och påsk-kostymer. Ett exempel på sådant man kan fixa till kan vara en hatt. Varför inte?

Blev något HELT annat

Så var det i alla fall för bloggerskan som går under namnet Mrs Mombastic. Hennes son ville ha en giraff-hatt till påsk, vilket mamman givetvis gav sig på att skapa.

Bild: Facebook

Hon hade en tydlig målbild (bilden ovan), men i stället skulle hon lyckas skapa ett monster!

”Jag sa till min son att han kunde få precis vad han ville ha. Jag var så, så, så naiv!”, skriver mamman på Facebook.

Efter timmar av pysslande, pusslande, limmande och klippande så var resultatet klart. Men det var inte riktigt den giraff-hatt som man hade lovat sonen. Nej, i stället hade mamman skapat vad hon valde att kalla ”penis-hatten”.

Bild: Facebook

”Min make skrattade. Jag grät. Det som dock kanske är viktigast är att vår son var otroligt stolt över vårt hårda arbete med hans hatt. Pojkens favoritdel? Halsen, så klart…” skriver mamman.

Fick ett gott skratt

Efter att bilden hade lagts upp på nätet så välde det in massvis av kommentarer. Nästan alla verkade ha fått sig ett gott skratt.

”Är hatten till salu? Får man batterier till?”, skrev en läsare.

Jag tycker att sådant här är barnsligt roligt och framför allt så ger jag mamman tummen upp som bjuder så på sig själv! Det hade nog inte alla klarat av! Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med, så kan du bjuda dina vänner på ett skratt i dag!