Mamman vattnar sin älskade växt varje dag – två år senare tittar hon i krukan och gör otrolig upptäckt

Det här med gröna fingrar är något som vissa verkar födda med. En del människor lyckas hålla liv i sina växter och grödor hur länge som helst, medan andra inte ens kan hålla liv i en kaktus.

Mamman Caelie Wilkes får nog räknas till den senare kategorin. Under hela två år vattnade hon varsamt sin älskade suckulent.

Men när det var dags att plantera om den så gjorde Caelie en minst sagt pinsam upptäckt.

Mamman Caelie Wilkes är passionerad kring alla levande ting.

Vattnade dagligen

Hon har bland annat en förkärlek till växter – och under de två senaste åren har hon dagligen lagt ner tid på sin helt perfekta suckulent, skriver Ladbible.

Suckulenten har sedan dag ett varit otroligt fin och välmående. Bland annat för att Caelie vattnat och tagit hand om den dagligen.

Bildkälla: Facebook

Det har i alla fall varit vad hon trott. När det blev dags för att plantera om växten efter två år gjorde hon dock en pinsam och otrolig upptäckt.

Oh hey, im feeling human again.

Posted by Caelie Wilkes on Thursday, August 15, 2019

Mamman tog upp sin gröna älskling från krukan och var redo att ta hand om blöt jord och smutsiga rötter, men då möttes hon i stället av polystyren – en slags billig termoplast.

Plastblomma

Då visade det sig att det inte var någon levande suckulent som hon tagit så väl hand om under åren – utan en konstgjord växt i plast.

Bildkälla: Facebook

Caelie blev så pass häpen, chockad och bestört att hon bestämde sig för att dela med sig av sin märkliga upptäckt. I ett inlägg på Facebook skriver hon om händelsen, som nu fått flera tusen att reagera.

”Jag var så stolt”

Många medier har dessutom rapporterat om det komiska misstaget.

Story time. I’ve had this beautiful succulent for about 2 years now. I was so proud of this plant. It was full,…

Posted by Caelie Wilkes on Friday, February 28, 2020

”Jag har haft den här vackra suckulenten i ungefär 2 år nu. Jag var så stolt över den här växten. Den var blomstrande, hade fina färger och var överlag en perfekt planta. Jag hade en vattningsplan för den, om någon annan försökte vattna min suckulent blev jag defensiv för att jag var så mån om att den skulle tas väl om hand. Jag älskade verkligen min suckulent.”

Inlägget fortsätter:

”I dag bestämde jag mig för att det var dags att plantera om den. Jag hittade en söt vas som passade perfekt, tog därför ut den ur originalförpackningen som jag köpte den i, men fick då reda på att den var i plast. Jag la så mycket kärlek på den här växten – jag tvättade bladen…”, skriver mamman.

Känner du någon som också älskar växter?

Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här söta nyheten till dina vänner! Det kommer garanterat bjuda på ett och annat skratt!