Mammans klockrena kontaktannons i tidningen får alla svenskar att gapskratta: ”Sänkt, brett bakparti”

Lever man som singel idag och är på jakt efter att träffa en partner finns det snudd på ett oändligt antal dejtingappar man kan använda sig av. Man ”svajpar” höger och vänster hejvilt i jakt på någon att träffa.

Men förr i världen var det svårare att komma i kontakt med nya människor. Antingen träffades man på krogen, jobbet, via bekanta – eller så fick man sätta in en annons i tidningen.

Som med alla annonser gäller det att formulera sig rätt, för att väcka intresse. Något man får säga att kontaktannonsen här nedanför verkligen gör – det går nämligen inte att sluta skratta åt den!

Att träffa den rätte kan vara svårt, och har nog alltid varit det. Var ska man leta, liksom?

Satsade på humor

Men någonstans måste man börja, och en kontaktannons i tidningen är alltid ett bra sätt.

När man skriver en kontaktannons vill man ju få folk intresserade, vilket man kan göra på många olika sätt.

Humor är något som många uppskattar hos en partner, något den här trebarnsmamman verkligen tagit fasta på.

”Billig i drift”

Här är hennes klockrena kontaktannons.

”Många vill ha en Cadillac, men finns det någon som är intresserad av kvinnlig brunett, 49. 3 ggr ombyggd till mamma av svenskt BB. Hyfsad kaross. Höjda trösklar och sänkt, brett bakparti. Nästan alla delar är original. Bra motor. Tändningen bör justeras. Billig i drift. Div. småfel men fullt användbar. Säljes med rullande chassi och motor eller bara ram och div. detaljer. Endast seriösa köpare. Ej samlare. Svar till ’Finsk vattuman’” lyder hela annonsen.

Det är oklart när och i vilken tidning annonsen publicerades men på sociala medier har den nu blivit lite av en snackis.

Men med den klockrena annonsen lär karlarna ha stått på kö för en dejt! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!