Manlig oskuld över 25 år sökes till nytt TV-program

Vi har alla olika förhållanden till det här med att förlora oskulden. Det man föredrar är givetvis att bli av med den tillsammans med någon som man genuint tycker om, eller kanske till och med är kär i – men så blir det självfallet inte för alla.

Genom åren har jag hört om allt från att folk haft fantastiska ligg första gången till att det gått åt fanders på en lerig åker. Att förlora oskulden är dock något de flesta minns för resten av livet – vare sig man vill eller inte.

Jag minns från mina ungdomsår. Då var det lite halvhetsigt om att man skulle vara bland de första i kompisgänget att förlora oskulden. Medan vissa var tidiga var andra sena – och det är givetvis inget fel med att vänta på den rätta.

Men är du över 25 år och fortfarande oskuld – då letar dansk TV efter dig!

Bildkälla: Digital Spy

Det är mer exakt produktionsbolaget Nordisk Film som söker deltagare till sitt nya program, skriver danska BT och Aftonbladet. Man efterlyser nu därför manliga oskulder inom sociala medier.

Facebook

Till ett nytt TV-program letar vi nu efter en man över 25 år som inte har haft sin sexdebut. Ännu. Är du en av dom? Oavsett om du väntar på den rätta, är blyg eller av någon tredje anledning har gjort att du varit oskuld fram till nu”, skriver Nordisk Film på sitt officiella Facebookkonto.

Kan stöta på fördomar

Programmet, som ännu inte är namngett, ska sändas i dansk TV och kommer bland annat att ta upp de förmodar som de som inte haft sex kan tänkas stöta på.

Syftet med programmet är både att minska tabut kring att vara oskuld som vuxen och att ge en möjlighet att göra något åt det med hjälp utifrån. Jag vill väldigt gärna höra dina tankar kring att vara oskuld. Vad innebär det för dig i vardagen, vad innebär det när det kommer till att träffa en partner, vilka fördomar möts du av från omvärlden?”, skriver produktionsbolaget.

När programmet ska spelas in, eller ha premiär, är ännu oklart.

Snåla inte nu, tagga en vän som borde söka till det här programmet, eller tryck på dela-knappen för att sprida det här vidare till dina vänner!