Mannen har ett passionerat förhållande med sin bil – blir smällkåt av motorhuvens kurvor: ”Alltid spännande att ha sex”

Det finns ju ett gammalt talesätt som lyder ”man kan inte rå för vem man blir kär i” och en av anledningarna till att talesättet hängt med såpass länge är nog för att det stämmer.

Man kan verkligen inte styra över vem man faller pladask för. Eller vad, för den delen.

Så är fallet för Nathaniel, en amerikansk man hemmahörandes i Arkansas. Han är nämligen inte kär i en person – utan i sin bil.

Bildkälla: Youtube

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Nathaniel har alltid varit intresserad av bilar. Redan som liten grabb byggde han modellbilar som han lekte med dagarna i ända. Ett intresse som var roligt och spännande.

Men det var när han fick syn på en röd Chevrolet Monte Carlo från 1998 hos en bilhandlare som han insåg hur mycket han tyckte om bilar – han blev nämligen kär i Chevan, som nu fått namnet Chase.

Bildkälla: Youtube

”Subtilt sexiga kurvor”

Nathaniel älskar självfallet hela fordonet, men framför allt tänder han på motorhuven.

– Det sa bara klick, jag föll direkt. Jag älskar hans subtilt sexiga kurvor som löper över motorhuven, säger Nathaniel i ett klipp där han bedyrar sin kärlek till Chase.

Bildkälla: Youtube

Paret har väldigt mycket gemensamt. Bland annat gillar de samma musik och har till och med en låt som de betraktar som ”sin” låt, Can’t fight this feeling av gruppen REO Speedwagon.

Nathaniel älskar även att skämma bort Chase med diverse gåvor, och på deras årsdagar brukar de åka upp till en utkiksplats, klippa solnedgången tillsammans och bara mysa tillsammans.

Bildkälla: Youtube

”Spännande när han är överst”

Men det är inte bara romantik och gullande, de har även sex med varandra. Det går oftast till som så att Nathaniel smeker Chase över ratten för att komma i stämning.

Bildkälla: Youtube

Sedan kliver han ur bilen och gnider sig mot motorhuven med hela kroppen.

Bildkälla: Youtube

– Vår med vågade sexställning är när Chase är överst. Det är alltid lika spännande när vi har sex, säger Nathaniel.

Bildkälla: Youtube

”Gör ont i mig när han får repor”

Nathaniel är väldigt beskyddande över Chase, och låter ingen annan köra honom.

Sedan de blev tillsammans har de inte varit ifrån varandra mer än 24 timmar åt gången – och när Nathaniel jobbar har han Chase som bakgrund på datorn.

Bildkälla: Youtube

– Det gör ont inuti mig när Chase får repor eller bucklor, jag älskar honom till döds, säger Nathaniel.

Här kan du se hela inslaget!

Vad tycker du om det här – är det härligt att Nathaniel är så kär eller är det bara konstigt?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta idag!