Carolina Gynnings intima bekännelse – om sexlivet med pojkvännen

Carolina Gynning är en av våra mest populära kändisar i Sverige, vilket kanske inte är så konstigt då hon alltid är glad och sällan drar sig för att bjuda på sig själv.

Mångsysslaren Gynning har hunnit med otroligt mycket under sina år i rampljuset. Från att medverka i dokusåpor till att släppa musik, skådespela, podda, måla och programleda. För att nämna några saker.

Något av Carolina Gynnings främsta kännetecken är att hon alltid är väldigt öppen och gärna säger vad hon tycker och tänker kring olika saker.

När Gynning gästade intervjuprogrammet ”Intim med Björken” så delade hon bland annat med sig av detaljer kring sitt sexliv med pojkvännen Viktor Philipson.

Intimt snack

Viktor Philipson och Carolina Gynning har varit ett par sedan 2019, och under förra året välkomnade de sin gemensamma dotter Vilda till världen.

Sedan tidigare har Gynning döttrarna Adele och Alicia.

Men det var inte Carolinas barn som diskuterades när hon gästade ”Intimt med Björken”, som är ett intervjuformat där programledaren Martin Björk ställer minst sagt närgågna frågor till olika kändisar.

”En grej för mycket”

I intervjun så påminner Martin Björk om att Carolina tidigare hintat lite om att hon var intresserad av att swinga.

– Då var ju den dörren lite öppen, säger Martin.

Bild: Youtube

– Den är öppen men vi har inte haft tid. Det är så mycket med barnet. Men det kommer komma en tid då vi bara kan ligga och swinga hela dagarna och liksom inte tänka på någonting annat, men inte just nu, svara Gynning öppenhjärtligt och fortsätter.

– Jag har tre bolag, jag har tre barn, jag har så jäkla mycket att stå i så att ligga och swinga nu, det skulle bli en grej för mycket.

Under intervjun avslöjar Carolina även att första gången hon och Viktor kysstes så skedde det inför en av kungens nära vänner.

Här kan du se hela det avslöjande klippet!

Carolina Gynning är ju bara för rolig, tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!