Rolig historia (fiktiv): Polis stoppar 18-åring efter vansinnesfärd – hennes lösning är briljant!

Vi trampar alla i klaveret då och då. Att gå genom vardagen utan att kliva snett är närmast omöjligt. Ingen är perfekt, vi begår alla misstag – och det är helt enkelt bara att acceptera.

Det är hur man tacklar sina egna tabbar som bevisar vilken typ av person man är. Struntar man bara i att ha ställt till med problem, eller lovar man att bättra sig? Givetvis är det sistnämnda förhållningssättet mest sympatiskt.

Ett tecken är hög intelligens kan dock vara att man är skicklig på att ta sig ur knipor. Lite som kvinnan i den här fiktiva, roliga historien. Hennes lösning efter att ha blivit stoppad av polisen för sin vansinnesfärd är helt otrolig – och jag är villig att gå så långt som att häda att hon förtjänar ett Nobelpris!

Eller ja, i alla fall om det hänt på riktigt! Jag kunde i alla fall inte hålla mig för skratt när jag kom till sista raden!

Det var en 18-årig, yppig tjej som var ute och körde sent på kvällen. Hon längtade efter att få komma hem efter en lång dag på jobbet och tryckte därför gasen i botten.

En polis stod dock parkerad vid sidan av vägen, med lamporna släckta, när kvinnan i sin röda Ferrari plötsligt flög förbi. Det gick i över 160 kilometer i timmen.

Polisen blir chokad

Polisen tog omedelbart upp jakten – och efter några minuter lyckades han få 18-åringen att stanna till vid vägkanten.

Konstapeln klev bestämt ur sin bil och gick fram till förarsidan.

– Jaha du, det gick vansinnigt fort, det där…

– Jo, kanske det, svarar den yppiga blondinen. Men jag försöker komma undan efter ett rån som jag varit högst involverad i.

– Va?! Har du varit utsatt för ett rån?! undrar polisen.

– Nej, jag utförde rånet, svarar 18-åringen.

Polisen tittar chockat på henne.

– Så du erkänner dels att du körde för fort, dels att du nyligen gjort ett rån?

– Ja, väpnat var det också, svarar hon. Hela bytet ligger bak i bagageluckan.

– Okej, fröken! Lägg dina händer sakta på ratten, säger polisen och sträcker sig efter sitt handfängsel.

– Nej, utbrister tjejen. Det är bättre du fängslar mig utanför bilen. Ska du ta in dina händer här är jag rädd att du till slut ska hitta min laddade pistol inne i handskfacket.

Stannas av en konstapel

Polisen är närmast mållös.

– Sitt helt stilla! Jag är tillbaka om 30 sekunder, svarar han.

Polismannen går tillbaka till sin radiobil och begär förstärkning omgående. Snart bli det ett enormt pådrag. Det kommer 3 ytterligare patruller och en helikopter hovrar ovanför i luften.

Kvinnan förs då mot en av bilarna, men stannas då av en ny konstapel som pekar mot polisen som tidigare hade stoppat henne.

– Den här polisen hävdar att du erkänt att du just begått ett väpnat rån, att du har bytet i bagageluckan samt har en laddad pistol i handskfacket, men vi kan inte hitta något av det här inne i din bil.

– Nej, svarar 18-åringen och skratta till. Men jag antar att lögnaren slängde ur sig att jag körde för fort också?

Snacka om genialt sätt för att komma undan fortkörningsböter! Tryck nu på DELA för att sprida skrattet vidare till dina vänner!