Mannen har lagt över 1 miljon kr på att se ut som idolen Britney Spears – nu riskerar hans näsa att trilla av

Alla har vi våra idoler, kanske dock mest från barndomen. Det kan ha varit en idrottsstjärna, skådespelare eller artist.

Vanligtvis växer man ur sin idoldyrkan med åldern, när man inser att ens idol också är en vanlig människa av kött och blod.

Men för vissa så fortsätter denna idoldyrkan långt upp i vuxen ålder, och de gör allt för att komma så nära sin älskade idol som det bara går.

34-årige Bryan Ray är en sådan person. Han har lagt över en miljon kronor på att bli så lik sin barndomsidol Britney Spears som det bara är möjligt.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Redan som 17-åring började Bryan Ray, från Los Angeles, sin förvandling mot att bli så lik världsstjärnan Britney Spears.

View this post on Instagram

Such a great shoot with @david_roemer

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Tänder, kinder, näsa och ögonbryn

Det första ingreppet Bryan gjorde var att skaffa nya tänder, för att få till ett äkta ”Britney-leende.”

Sedan dess har Bryan lagt ned över 100 000 dollar, vilket blir ungefär en miljon svenska kronor, på att förändra sitt utseende.

– Jag har gjort över 100 ingrepp, bland annat injektioner i kinderna, filat ned ögonbryn-benen och opererat näsan. Dessutom får jag botox en gång i månaden, sedan jag var 20 år, säger Bryan till brittiska Metro.

”Investering i mig själv”

Utöver själva operationerna så lägger Bryan 2 000 dollar, ungefär 20 000 svenska kronor, per månad på hudprodukter för att hålla sig len och hårlös över hela kroppen.

Att lägga så stora summor pengar på att likna sin idol kan kanske te sig galet för många, men för Bryan är det ett självklart val.

– Det är så värt det, jag investerar i mig själv och försöker hela tiden förbättra mitt utseende. Världen är fantastisk på det sättet idag, gillar man inte något med sig själv så kan man bara ändra på det. Jag tycker det är viktigt att alla får en chans att bli lyckliga, säger Bryan till Metro.

”Näsan kan trilla av”

Bryans kropp börjar dock säga ifrån och reagera på plastikkirurgin efter alla ingrepp.

– En läkare jag träffade sa att jag inte kan operera min näsa mer, då trillar den av. Han är ju en expert så jag lyssnar på hans råd men det är viktigt att man inte ger efter för samhällets normer över vad som anses normalt, så att man blir lycklig, säger Bryan till Metro.

Vad tycker du om det här? Tryck på DELA-knappen för att ge din syn på artikeln!