Mannen kör upp 25 cm lång matpinne i ändtarmen – när han försöker klia sig i röven

Att känna att det kliar någonstans utan att kunna nå dit det kliar är bland det mest frustrerande som finns.

Just för att det är så himla jobbigt att inte komma åt är det inte så ovanligt att man sträcker sig efter något föremål som gör att man kommer åt.

En linjal eller en penna brukar kunna göra ”underverk” när det kliar mellan skuldrorna på ryggen, där det nästan allt känns omöjligt att komma åt.

Men ibland slår det lite fel när man ska klia sig – fråga bara den här 68-årige, kinesiske mannen. Han körde nämligen upp en matpinne i ändtarmen av misstag när han skulle klia sig i röven.

Det är Daily Mail som rapporterar om hur en 68-årig man uppsökte sjukhus i Kina för sina magsmärtor.

Läkarna trodde inte sina ögon

För att se vad som orsakade smärtorna valde läkarna att röntga mannen – och det de såg på bilderna liknande ingenting de tidigare sett.

I mannens ändtarm fann läkarna en lång matpinne, det vill säga en sådan man äter med på asiatiska restauranger, på hela 25 centimeter.

Kliade sig i röven

När de frågade mannen om hur pinnen fastnat där erkände han att han ville klia sina hemorrojder och använde sig av pinnen för att komma åt ordenligt.

– Vi opererade ut metallföremålet ur mannens tarm. Det är ett mycket ovanligt ingrepp, säger en av läkarna till Daily Mail.

Istället för att använda sig av olika föremål för att klia sig så bör man nog uppsöka läkare istället.

Bildkälla: Pixabay

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!