Mannen tror att frun är otrogen med pub-ägare – går till bajsattack mot puben: ”Enorm hög med skit”

Att vara otrogen är naturligtvis aldrig okej. Är man i en relation med en annan människa så håller man sig till den personen. Självfallet kan känslorna för ens partner svalna och man kan fatta tycke för någon annan.

Men det enda man kan göra då är att helt enkelt göra slut eller skilja sig från sin partner, innan man inleder något nytt. De flesta av oss har naturligtvis inga problem att leva efter detta sunda förnuft men då och då höra om folk som varit otrogna mot varandra.

Att tro att ens partner är otrogen mot en måste vara bland det mest hjärtekrossande man kan vara med om, och man då kanske överreagera något.

Det var exakt vad den här brittiske mannen gjorde. Han misstänkte att hans fru hade en affär med stadens pub-ägare, så han beslutade sig för att lära pub-ägaren en läxa.

Hur han gjorde det? Han attackerade puben med djurdynga, skriver Ladbible.

Det var strax utanför staden Liss i södra England som ett otrohetsdrama nådde riktiga skithöjder tidigt under förra veckan. En man, som ännu inte identifierats, gick till attack mot den lokala puben Hawkley Inn eftersom han misstänkte att hans fru hade en affär med ägaren till puben.

”Enorm hög med skit”

Utrustad med en enorm hög med djuravföring, gödsel, åkte den arga mannen till Hawkley Inn och dumpade allt bajs på gatan utanför puben. I bajset stack han ned plakat med texten ”ägaren knullar min fru.”

Bildkälla: Facebook

Ägaren till Hawkley Inn, Simon Emberley, trodde inte sina ögon när han anlände till jobbet på tisdagsmorgonen.

– Jag kom dit vid halv åtta och då var det en enorm hög med skit mitt i vägen, säger Simon till Ladbible.

Bajshögen var så pass stor att den orsakade förseningar längs vägen då det inte gick att åka runt den.

Förnekar otrohetsaffären

Beträffande anklagelsen om att Simon, som för övrigt också är gift, skulle haft en affär med förövarens fru avvisar Simon.

– Det är helt ogrundade anklagelser och det finns ingen som helst sanning i det. Jag har ingen aning om vem som ligger bakom det här. Men vem det än är så är det uppenbart att personen försöker förstöra för oss, säger Simon till Ladbible.

Skänker bort bajset

Puben försöker nu bli av med gödslet och har satt upp en skylt utanför puben där det står att de skänker bort det till vem som helst.

Bildkälla: Facebook

Polisen utreder nu saken men har i dagsläget ingen misstänkt.

Det är bara på att hoppas att polisen får tag i förövaren som får ta hand om sin skit.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa detta!