Mannens ärliga recension av sexleksaken – som gör succé på nätet

Har ni någonsin hört uttrycket ”farligt bra”?

Så gick det i alla fall för en pojkvän som köpte en sexleksak till sin tjej på nätet. Även om det var en budgetvariant så gav den nämligen ett makalöst bra resultat.

Hon kom så pass intensivt att hennes partner nästan skadades – allvarligt.

Den otroliga och lite småroliga berättelsen har pojkvännen delat med sig av i en recension av den uppenbarligen fantastiska sexleksaken på sajten Amazon.

Bild: Amazon

Han berättar dock att den 25 dollar dyra (cirka 250 kronor) ”oralsexmaskinen” nästan tog livet av honom, skriver The Sun.

Hade inga höga förväntningar

Det blev dock ändå 5 av 5 i betyg på Luvkis Oral Stimulation.

Bild: Amazon

”Okej, så jag köpte den här till min flickvän eftersom jag inte tycker om att slicka henne. Det har inget med henne att göra, men ogillar det bara. Så jag såg den här och tänkte att hon nog skulle tycka om kombinationen av penetration och att stimuleras oralt på samma gång.

Hade dock inte höga förhoppningar på den här på grund av det låga priset, trodde att den skulle vara ganska klen, men vi testade den ändå. Det var lite klurigt först att hitta en position som funkade för oss båda, men när det väl var ordnat, så satte vi gång.

Så jag gled in i henne, hon satte på första nivån på sexleksaken och vi var sedan igång. Efter cirka 30 sekunder så tryckte hon ner leksaken och … jag minns inte vad som hände sedan.

Bild: Amazon

Uppenbarligen så kom så intensivt att hennes ben trycktes rakt ut i hög fart, träffade mig rakt på käken, jag flög bak och in i elementet.

Hon trodde att hon hade dödat mig.

Nu beställer många sexleksaken

Sammanfattningsvis – efter några värktabletter och en frusen påse med ärtor mot min käke, så kan jag ändå konstatera att det är en bra, välfungerande sexleksak. Om du ska använda den med din partner så föreslår jag att du använder av någon form av stridsutrustning för att skydda dig mot fysiska skador som annars kan uppstå.

/ En skadad pojkvän”

Många människor har nu roats av den ärliga och skrattframkallande recensionen. En hel del menar också att de nu blivit sugna på att skaffa en sådan här ”slickmaskin” för att hetta upp livet i sängkammaren.

Det här är briljant. Jag ska beställa en på en gång!”, skriver en person.

Jag köper nog fyra”, menar en annan.

Loggar in på Amazon och beställer med expressleverans”, skriver en tredje.

Vad tänker du om detta? Kul, dumt eller frispråkigt och ärligt? Dela gärna artikeln för att berätta vad du tycker!