Martina har Europas största bröst och har bytt hudfärg, vill nu flytta till Afrika för att bo med ”sitt folk”

.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara roliga historier och om sådant man ska skratta åt. Ibland passar vi också på att berätta om olika människor och livsöden som sticker ut ur mängden.

Martina Adam är en sådan människa. Martina föddes i Tyskland för 31 år sedan, men har sedan dess genomgått en förvandling av sällan skådat slag.

Martina föddes som vit men identifierar sig som en svart kvinna och har därför injicerat sig med ett ämne som gör huden mörk. Hon har även bytt namn och kallar sig idag Malaika Kubwa.

Utöver det så har Malaika skaffat sig Europas största bröst.

Nu har det blivit dags för nästa steg i Malaikas liv – nämligen att flytta till Afrika för att ”få vara med sitt folk”, enligt Daily Mail.

Att förändra sitt yttre så att det passar med det man känner sig som på insidan har bivit allt vanligare.

För tyskan Martina Adam innebar det att byta hudfärg och namn till Malaika Kubwa. Malaika identifierar sig nämligen som svart.

För att få till en så mörk hudton som möjligt har Malaika injicerat sig med ämnet Melatonan 2, som innehåller hormoner som i sin tur får kroppen att producera melanin, som gör huden mörkare.

Döpte om sig till Stor Ängel

Namnet Malaika Kubwa, som betyder Stor Ängel, fick hon under en dopceremoni i Kenya, där hon även studerade de lokala stammarnas kultur.

Malaika har nu även fått hennes make Michael att genomgå samma process.

– Jag ser inte bara afrikansk ut, jag känner mig verkligen som en afrikan. När jag var i Kenya kände jag mig så hemma där och nu får jag inbjudningar att komma till fler afrikanska länder, säger Malaika till Daily Mail.

Letar hus i Kenya

Paret är nu övertygade om att deras barn kommer att födas mörka.

– Jag är säker på att mina barn kommer bli svarta. Vi har inga planer på att skaffa barn just nu men vi för samtal med läkare för att se om vi kan få barn, hur det ska gå med amning med mera. Men barnen kommer att bli svarta eller chokladbruna, säger Martina till The morning.

Planen för paret är nu att bosätta sig i Afrika och starta en familj, därför letar de nu efter ett hus att köpa i Kenya för att ”vara med sitt folk”.

Vad tycker du om det här? Dela med dig av dina synpunkter i kommentarsfältet – men tänk på att hålla en god ton!