Massören Alma sextrakasseras av kund varje vecka – klockrena hämnden får nätet att jubla

Ingen människa ska behöva drabbas av sexuella trakasserier. Under #metoo lyftes den här frågan på största allvar, vilket fick följder för vissa idioter – och förhoppningsvis har det lett till att främst män i framtiden tänker till innan de ofredar en kvinna.

Jag tycker det är helt sjukt att sådant här ens ska behöva diskuteras. Att kunna bete sig på ett vettigt och respektabelt sätt mot andra är självklart för många av oss – men skrämmande nog inte alla.

Förhoppningsvis har det faktum att debatten under senaste tiden verkligen lyfts fått fler att tänka efter!

Någon som, tyvärr, fortfarande råkar ut för vissa mäns idioti är den 33-åriga massören Alma från Strövelstorp utanför Ängelholm. Hon har jobbat med det här sedan 2011, trivs med sitt jobb – men tvingas även mötas av en hel del trakasserier där kunder vill ha mer än bara vanlig massage.

Nu har hon kommit på ett knep för att hantera äcklen och dess sexinviter – att debitera 500 kronor extra och att dessutom avslöja männens oacceptabla beteende för deras partners, skriver Helsingborgs Dagblad.

– När man möter på någon som enträget kommer med förslaget lackar man ur, i alla fall om man heter Alma, säger hon enligt Expressen.

Bild: Alma Wolf

Den 33-åriga massören känner att den här formen av trakasserier blivit allt vanligare – och har nu meddelat de nya ”reglerna” via sin hemsida.

Hon har dock redan behövt skicka skärmdumpar av en mans sexuella inviter till hans fru. Mannen har då frågat om Alma ”erbjuder något annat” – och har sedan bett om en ”body2body”.

När Alma bad honom förklara sig svarade personen: ”Din kropp mot min, olja emellan”. Sedan tog det bara några sekunder innan meddelandet var vidarebefordrat till hustrun.

– Hon var arg, men det var inte första gången, berättar Alma, som nu skickat en faktura på 500 kronor till mannen.

– Jag har givetvis inte fått betalt, men jag tror att det har nått fram, säger hon.

Massören vittnar om att män ofta begär sexuella handlingar av henne – minst en gång i veckan. Därför är den här aktionen minst sagt nödvändig – och Alma hoppas nu att fler i branschen ska ta efter.

– Jag har fått hundratals ”stå på dig”, säger hon.

Jag tycker att Alma gör helt rätt. Man måste våga säga emot och visa att den här typen av beteenden inte är okej!

Snåla inte nu, DELA vidare detta viktiga budskapet och visa att även du är emot sexuella trakasserier!