Matvrak blev portad från sushi-buffé – åt för mycket

Det bästa med buffé är att man inte behöver tänka så mycket. Du betalar en viss summa och sedan är det bara att äta tills det säger stopp.

Jag är själv ett stort fan av bufféer och även om det sällan är så hälsosamt så kan det vara härligt att unna sig det emellanåt.

Men det finns de som tar det hela till helt nya, galna nivåer. En man i Tyskland blev nyligen portad från en sushibuffé – för att han åt för mycket.

Det var atleten Jaroslav Bobrowski, som bland annat deltar i extrema uthållighetstävlingar, som betalade motsvarade 180 kronor för att få ta del av en sushibuffé, skriver tyska tidningen The Local.

”Är inte normalt”

Restaurangen, som ligger i tyska Landshut, gick ut med att gästerna fick äta så mycket man ville, men trots detta så skulle Bobrowski lyckas överträffa det till synes obefintliga maxtaket.

Muskelknutten satte sig ner vid ett bord och började äta – och slutade inte förrän han hade tryckt i sig över 100 bitar sushi.

– Han åt som 5 personer. Det är inte normalt, säger restaurangchefen till tidningen Passauer Neue Presse.

Bobrowski arbetar med programutveckling om dagarna och går på en strikt diet som innebär att han alltid har ett uppehåll på 20 timmar innan han får äta igen – och när han sedan får hugga i så slutar han inte förrän det tar totalstopp.

Inte längre välkommen

Det var just hans mål på sushibuffén, att bli helt mätt – och trots att han hade varit där tidigare så blev det nu för mycket för restaurangen. Atleten blev helt enkelt tillsagd att han inte längre är välkommen dit på grund av sina extrema kostvanor.

– Jag är från och med nu portad för att jag äter för mycket. Jag är chockad, säger Bobrowski.

Var inte blyg nu, TAGGA kompisen som skulle kunna äta för mycket sushi om tillfälle gavs! Eller DELA vidare den här nyheten till dina sushi-älskande vänner!