Medelålders par tas på bar gärning när de stjäl godis, makens försvarstal liknar inget du tidigare sett

Medelålders par tas på bar gärning när de stjäl godis, makens försvarstal liknar inget du tidigare sett

När man gjort något korkat så gäller det att acceptera vad som hänt, be om ursäkt – och att försöka bättra sig. Så enkelt är det. Att skylla ifrån sig och gnälla hjälper sällan – och det gör ofta bara den besvikna omgivningen än mer irriterad.

Genom åren har vi fått ta del av flera insändare av det roligare slaget. Folk kan verkligen irritera sig på vad som helst och det är inte sällan som det dyker upp skrattretande små meddelanden i olika tidningar i vårt avlånga land.

 

I höstas hittade Twitter-användaren Markus Kylén något av det sjukaste jag läst  från en tidning. Det är ett snattande, medelålders par som är mycket irriterade över att de blev utpekade som snattare. När de snattat…

Ja, ni hör ju hur dumt det låter.

Till bilden (nedan) skriver läsaren Markus: ”Spänn fast säkerhetsbältena för renaste tänkbara insändarguld: Snattare rasar mot att bli utpekad som snattare”.

Bildkälla: Markus Kylén (Twitter)

”Vi pekades ut som snattare inför alla”, lyder rubriken. Det är ju ganska rimligt när man snattar, kan jag tycka – men det verkar inte personen/mannen bakom insändaren (som dessutom kallar sig ”Den ofrivilliga snattaren”) göra.

Jag kan faktiskt inte låta bli att skratta högt åt galenskapen!

Bilden fick stor spridning inom sociala medier och folk verkade, precis som vi, ha väldigt roligt över den märkliga insändaren.

https://twitter.com/MabandeOpenBeta/status/913448167869501442?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ettgottskratt.se%2Fmedelalders-par-tas-pa-bar-garning-nar-de-snattar-godis-nu-sprids-makens-forsvarstal-som-en-lopeld%2F

En del människor är ju inte riktigt kloka, tryck på DELA-knappen om du håller med, eller om du fick dig ett leende!