Mika trotsar vintern med iskalla bad – men se nu detaljen som får miljoner att skratta högt

Det finns få saker som att ta sig ett svalkande dopp en het sommardag. Utöver att svalka ned sig så är det ju kul att bada!

Vårt kära grannland Finland kallas ”tusen sjöars land” av en anledning – de har otroligt mycket vatten och således otroliga badmöjligheter.

De flesta av oss föredrar att bada under sommarhalvåret, men vissa gillar att trotsa kylan och hoppa i vattnet även när temperaturen sjunker under nollan.

Mika Sagulin, från Finland, hör till de sturska själar som valt att trotsa vintern och bada ändå. Men en viss detalj i hans badande har fått miljoner att skratta.

Årets sista dopp brukar vara en ganska kall upplevelse och något man gör lite mer för att det är roligt än för att det faktiskt är skönt att bada. Speciellt om årets sista dopp äger rum under vinterhalvåret, som för Mika Sagulin.

Förbereder sig för att dyka i

I ett klipp som Mika laddade upp på Facebook under förra veckan kan man se honom förbereda sig för vad som ser ut att bli årets sista bad vid en jättevacker sjö.

Bildkälla: Facebook

Men precis när han ska dyka ned i det till synes iskalla vattnet tar klippet en väldigt oväntad vändning. Vi ska inte avslöja allting, se klippet här nedanför istället.

När man ser klippet så förstår man varför det blivit en sådan succé – det har setts av nästan två miljoner som roas av Mikas underbara ”bad!”

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får skratta åt den här roliga galningen!