Misstänksam pojkvän ser mystisk detalj i sambons sex-sms – då avslöjas otäcka sanningen

Om man nu prompt ska hålla på med lögner och att gå bakom ryggen på andra människor så förtjänar man i de flesta fall att åka fast. Är man osmidig kan ett avslöjande vara så pinsamt att det nästan blir komiskt.

I alla fall för åskådarna. Att själv drabbas av karma är inte lika kul.

Att vara otrogen mot sin partner är det kanske största sveket som man kan stå för. Sköts det dessutom på ett klantigt sätt blir det hela bara ännu mer pinsamt när sanningen sedan väl kommer till ytan.

Har man gjort något riktigt korkat är nästan alltid det bästa att bara säga som det är och att inte fortsätta med osanningarna. Ett stort misstag kan i många fall förlåtas, men inte när det dåliga beteendet fortsätter och blir till ett mönster.

Ett bra, men lite sorgligt, exempel på det här kom för en tid sedan från USA då en ung kvinna vid namn Jackie (hennes efternamn förblir anonymt) åkt på jobbresa till staden Atlanta. Tack vare att hennes pojkvän var extremt vaksam och misstänksam kom hennes lögnaktiga kärleksaffär snart att avslöjas – och blir en stor grej på nätet.

När tjejen kommit till hotellet i Atlanta så bestämde hon sig för att ta en dusch och valde dessutom att skicka sexiga meddelanden till sin pojkvän. Dels i text, dels i form av lättklädda bilder – och det hela eskalerar.

Hemligheten avslöjas

Det blir mer och mer naket, men pojkvännen låter sig inte distraheras, utan noterar i stället en extra resväska i bilden från hotellrummets badrum. Han kollar via telefon sedan upp vem som är inbokad på rummet – och får då reda på att det är Tom, flickvännens chef.

Den hemliga otrohetsaffären blir därmed avslöjad – och man kan nog anta att Jackie ångrar att hon började skicka fräcka bilder till sin kille. Rätt åt henne, kan jag verkligen känna.

Här kan du se SMS-konversationen mellan den unga kvinnan och hennes misstänksamma, numera före detta, pojkvän.

Ja, det började med en mysig hälsning om att en dusch är på gång!

Sedan börjar hon klä av sig, men får då frågan ”Är du ensam?”

”Självklart är jag ensam, jag känner ingen i Atlanta”.

Pojkvännen är misstänksam, får då reda på hennes rumsnummer, ringer hotellet och kollar upp vem som bor där – och får då reda på att det är chefen Tom…

”Jag kan inte fatta att du tror att jag är så här dum!”

Bildkälla (samtliga): Twentytwowords

”Att åka på en resa med din chef och att låtsas som att du är ensam… Alltså jag visste att något var på gång mellan er två! Det syns förresten en väska i den andra bilden du skickade som jag vet inte tillhör dig, så försök inte förneka något. Alla dina saker kommer att ligga utanför i soppåsar när du kommer hem. Ha så roligt och dra åt helvete!”

Vad tycker du? Var det här rätt åt Jackie, eller var pojkvännen för hård som delade med sig av berättelsen för tusentals på nätet! Dela gärna med dig av din åsikt!