Mums: Nu kan du få betalt för att äta skräpmat – tjäna 60 000 kr på att vräka i dig pizza och chips

Det finns få saker här i Sverige som är så populärt som våra älskade pizzor. Oavsett var i Sverige man bor och oavsett hur gammal man är så får nog de allra flesta av oss ett stort leende på läpparna när man inser att man snart får sätta tänderna i en mumsig pizza.

Det brukar dock vara förunnat helgerna att få trycka i sig en pizza, eller har varit tills nu i alla fall.

För nu kan man faktiskt jobba med att trycka i sig pizza och annan skräpmat dagarna i ända, skriver The Sun.

Tänk att få sitta och äta skräpmat som jobb, det vore en dröm för många. Visst, det är inte så nyttigt men motionerar man med jämna mellanrum klarar man sig säkert ganska bra ändå. Nu söker det engelska företaget Feel personer som vill jobba med just detta – och de betalar hiskeligt bra för det.

Får 58 000 kronor – på en månad

Feel söker nu personer som vill äta onyttigt i en månad. För besväret belönas man med 5 000 pund, vilket motsvarar drygt 58 000 kronor.

Varför vill företaget att man ska trycka i sig skräpmat i en månad då?

Företaget Feel är ett multivitaminföretag som vill testa sina produkter. För att kunna testa deras effekt på bästa sätt vill de ha människor som levt onyttigt under en längre period.

Tanken är att deltagarna i testet äter pizza, pasta, vitt bröd och annat onyttigt och tar en tablett multivitamin per dag.

Bildkälla: Wikipedia

”Inte meningen att man ska byta ut det mot mat”

Alla deltagare i testet kommer att övervakas av dietister och läkare för att säkerställa att ingen deltagare mår dåligt av kosten.

För att delta måste man vara över 18 år gammal och vara helt frisk och fri från allergier.

Feels multivitamintabletter innehåller rätt mängder av de ämnen vi behöver få i oss varje dag så som a-vitamin, kalcium, folsyra, vitamin B12 och magnesium.

Trots det understryker företaget att ingenting går upp emot bra mat.

– Idag är det svårare än någonsin att få i sig allt kroppen behöver. Vi hoppas på att kunna hjälpa kroppen på traven med våra vitaminer, men det är absolut inte meningen att man ska byta ut våra produkter mot vanlig, hälsosam mat, säger Boris Hodakel, medgrundare av Feel, till The Sun.

Bild: Wikipedia

Vill man ansöka om jobbet så gör man det här.

Tänk vilken dröm – att bli rik på att få äta skräpmat!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får en chans att söka!